Kördüğüm 107. Bölüm Özeti 20 Kasım-Tapasya İçça’dan İntikam Almak İstiyor.


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 14:52
0

Kördüğüm-Uttaran Dizisi 107. bölüm özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. kanal 7’nin gündüz kuşağının fenomen dizisi Kördüğüm-Uttaran yeni bölümünde yaşanan önemli gelişmeler ile devam ediyor. Kördüğüm-Uttaran Dizisi özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz. Kördüğüm dizisi 107. bölüm özet ve tüyolarını sizler için araştırdık. İsterseniz 107. bölüm özetine geçmeden bir önceki bölümde neler oldu kısaca hatırlayalım…

Kördüğüm 106. bölümde; Veer, Bundela ve Takur ailelerine Tapasya’nın gerçek yüzünü göstermişti. Evdeki herkes duydukları ve gördükleri karşısında şok olmuştur. Vanş’ın ölümünde asıl suçlunun Tapasya olduğunu elindeki cd ile herkese göstermiştir. Tapasya, ilk başta inkar etse de, daha sonra dayanamayıp yaptığı bütün kötülükleri itiraf etmiştir. Veer, Tapasya’ya onu bir daha görmek istemediğini ve boşanmak istediğini söylemiştir.

Jogi, kızının yaptıklarına inanamamıştır ve herkesin içinde Tapasya’ya tokat atmıştır. Bundela ailesinde herkes İçça’dan af dilemiştir. İçça’da Veer’den onu suçladığı için af dilemiştir. Jogi ve ailesi evinde döndükten sonra Tapasya’da eve gelmiştir ve İçça’yı evden atmak ister. Fakat Jogi, buna müsaade etmez ve Tapasya’yı yaptıklarından dolayı evden dışarı atar.

Kördüğüm 107. bölüm özetinde ise; Tapasya, evden kovulduktan sonra ağlayarak arabasına biner ve hızla oradan uzaklaşır. Yolda ilerlerken aracını çok hızlı kullanmaktadır ve kendi kendine ağlayarak söylenmektedir. Yolda hızla ilerlerken, önüne kamyon çıkar ve son anda direksiyonu kırarak yol kenarındaki ağaça vurmak üzereyken durur. Hala şok içindedir. Bir süre sonra kendisine gelir ve İçça’dan intikam almak için kendi kendine söz verir.

Tapasya, bir otele yerleşir. Sanki hiç birşey  olmamış gibi, İçça ve Veer’den intikam almak için plan yapmaya başlar. Bundela ailesinde ise, yavaş yavaş işler yoluna girmeye başlar. İçça’dan Vanş’ın evine geri dönmesini ve onun yerinin Vanş’ın evi olduğunu söylerler. İçça’da Jogi’den izin almak ister.

Tapasya, İçça’dan intikam almak için birinden yardım almak için bir partiye katılır. Parti de Rathore adında bir kişi ile tanışır. Masum rolünde bir kenarda bir şeyler içen Tapasya, Rathore’nin yanına gelmesi ile onunla tanışır. Rathore, zengin ve kirli işler yapan bir adamdır ve Tapasya’dan etkilenmiştir. Tapasya, amacına ulaşmıştır.

Veer, Jogi’den izin alan İçça’yı evine getirmek için Takur ailesinin evine gider. İçça ve eşyalarını alarak Bundela ailesinin evine getirir. Bundela ailesi İçça’nın evine döndüğü için çok sevinirler. Bakalım yeni bölümde bizi nasıl süprizler bekliyor. Kördüğüm Dizisi özetleri ve tüyoları için sitemizi takip edebilirsiniz.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla