Kördüğüm 106. Bölüm Özeti 19 Kasım- Tapasya Kaza Yapıyor!


Güncelleme: 10 Kasım 2017 : 22:48
2

Kördüğüm-Uttaran dizisi özetleri ve tüyoları ile sizlerleyiz. Kördüğüm- Uttaran dizisi önemli gelişmelerle devam diyor. Kördüğüm 106. Bölüm Özeti 19 Kasım- Tapasya Kaza Yapıyor! Kördüğüm 106. bölüm özetine geçmeden, bir önceki bölümde neler olmuştu hatırlayalım… Tapasya, Sid’in yaptığı şantajlara daha fazla dayanamayarak elindeki görüntüler karşılığında istediği parayı vermeyi kabul eder. Sid’in istediği para çok fazladır ve Tapasya bu parayı temin etmek için babası Jogi’nin kasasında ki paraları çalar. Veer ise Tapasya’nın bir şeyler çevirdiğinin farkındadır. Veer, Tapasya ile yemeğe gittiğinde Sid’i fark eder ve olayları öğrenir. Sid’e oyuna devam etmesini söyler. 

Ertesi gün, Tapasya ve Sid buluşur. Tapasya, Sid’e istediği parayı verir ve kamera görüntülerini alır. Tapasya oradan ayrıldıktan sonra Veer gelir ve Sid’ten görüntülerin kopyasını alır. Sid, anlaşmaya uyduğunu söyleyerek tam gidecekken Veer’in çağırdığı polisler gelir ve Sid’i tutuklar. Veer daha sonra Jogi’yi arayarak onu ve ailesine kendi evlerine davet eder. Herkes Bundela ailesinin evinde toplanır. Eve en son Veer gelir ve bombayı patlatır. Vanş’ın ölüm görüntülerini evdeki herkese izleterek Tapasya’nın yaptığı kötülükleri herkese gösterir. Herkes gördükleri karşısında şok olur.

Kördüğüm 106. bölüm 19 Kasım özetinde; Vanş’ın ölüm anında ki son görüntülerini izleyen Bundela ve Takur ailesi şok olur. Tapasya, gizlediği şeylerin ortaya çıkmasından dolayı şok geçirir ve kendisini savunmaya çalışır. Jogi, kızının yaptıklarını öğrenince yıkılır ve hızla ayağa kalkar. Tapasya’ya nasıl böyle şeyler yaptığının hesabını sorar. Tapasya, kendini aklamaya çalışırken Jogi, Tapasya’ya sert bir tokat atar. Evdekiler ikinci kez şok olmuştur.

Jogi ve eşi oradan ayrılır. Daha sonra Veer, Tapasya ile konuşmaya başlar. Eşi olduğu için ondan utandığını, onu bir daha görmek istemediğini ve derhal evi terk etmesini söyler. Tapasya, ağlayarak mecburen evden ayrılır. İçça’da görüntülerin şokundadır. Veer’den ve Mai’den onları suçladığı için af diler ve oradan ayrılır. Tapasya, Jogi’nin evine gider. Bu sırada eşi Jogi’yi sakinleştirmeye çalışır. fakat Jogi çok sinirlidir. tam o sırada Tapasya gelir ve babasından af diler. Ancak Jogi, kızını affetmeyeceğini, onu herkesin içinde yaptıklarından dolayı küçük düşürdüğünü söyler.

Tapasya, babasının kendisine olan tavrından çok üzülür ve sinirini İçça’dan almaya çalışır. İçça’ya, her şeyi onu kıskandığı için yaptığını, evdeki huzursuzluklarının nedeninin o olduğunu söyler ve İçça’yı kolundan tutup, evden dışarı atmaya çalışır. Bunu gören Jogi, daha da sinirlenerek Tapasya’yı evden dışarı atar. Tapasya ağlayarak arabasını binip oradan uzaklaşır. Tapasya, aracı çok hızlı ve tehlikeli kullanmaktadır ve kendi kendine söylenmektedir. Tapasya, aracıyla hızla giderken karşısına bir kamyon çıkar ve direksiyonu çarpmamak için kırar. Tapasya, ağaca çarparak kaza yapmıştır. Bakalım yeni bölümde bizi nasıl gelişmeler bekliyor. Tapasya, kaza sonucu yaşayacak mı? Kördüğüm dizisi hakkında gelişmeleri özet ve tüyoları sitemizden takip edebilirsiniz… Haberimiz güncellenecektir.


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM FRAGMANI   

https://www.youtube.com/watch?v=tU0FHLjh2ZY

2 YORUMLAR

  1. Merak ediyorum Tapasya gercek hayatda nasil bir insan bu kadar kotu rolünü sadece kotü insan oynayabilir

Comments are closed.