Kördüğüm 104. Bölüm Özeti 17 Kasım 2017- Tapasya Hırsızlık Yapıyor!


Güncelleme: 9 Kasım 2017 : 00:12
2

Kanal 7’nin sevilen günlük dizisi Kördüğüm-Uttaran, yeni gelişmelerle devam ediyor. Her bölümde kendini biraz daha sevdiren dizinin yeni bölüm özet ve tüyolarını sizler için ele aldık. Kördüğüm 104. Bölüm Özeti 17 Kasım 2017- Tapasya Hırsızlık Yapıyor! Önceki bölümde, Tapasya Sid’in elindeki belgeleri almak ya da Sid, kabul etmezse kaçarak hayatını garanti altına almak için çok paraya ihtiyacı olduğunu düşünmüştür. Bu düşüncelerle evin için de dolaşırken Jogi’nin kasaya yüklü miktarda para koyduğunu görür. Parayı gizlice almaya karar verir ve anahtarları bularak kasaya gider. Tam paraları çantaya doldururken Damni odaya girmiştir.

Kördüğüm 104. Bölüm Özeti 17 Kasım 2017- Tapasya Hırsızlık Yapıyor! 104. bölümde ise, Tapasya tam paraları alırken, Damni odaya girer fakat o sırada dışarıdan bir ses duyar ve odadan çıkar. Tapasya, yakalanmaktan kurtulmuştur. Hemen paraları saklar. Tapasya’nın kötülükleri hala bitmemiştir. Vanş’ın ölümü ile ilgili kendisinden şüphelenen Masoome’yi evden nasıl kovdurtacağını da bulmuştur. Çaldığı paralardan bir deste alır ve Masoome’nin yatağının altına koyar.

Ertesi gün, Jogi ve eşi kasaya koydukları parayı almak için odaya giderler. Kasayı açtıklarında ise şok olurlar. Çünkü kasa boştur. Bütün ev halkı telaş içindedir. Herkes evin her tarafını aramaya başlar. Jogi ve eşi çok üzülmüştür. Odaları ararken Masoome’nin yatağının altında bir deste para bulurlar ve Masoome’yi suçlayıp, evden kovarlar. Tapasya’nın planı tutmuştur. Masoome, her ne kadar paraları almadığını söylese de kimse ona inanmaz ve evi terk eder. Masoome, bunu Tapasya’nın yaptığını anlar ve onu arayarak kanlı gömleğinin elinde olduğunu söyler. Tapasya, şok olmuştur.

Veer, Tapasya’nın yanına gider ve itiraf etmesi için ona oyun oynar. Tapasya, Veer’e bildiklerini anlatır. Veer, şok olmuştur. Daha sonra Tapasya evde iken Sid, Tapasya’nın bir tanıdığı kılığında gelir ve Bundela ailesi ile tanışır. Onlara Tapasya için bir kutu getirdiğini, bu kutuyu da Tapasya’ya arkadaşının gönderdiğini söyler. Evdekiler Tapasya’yı salona çağırır. Tapasya, salona geldiğinde karşısında Sid’i görünce şok olur. Bakalım yeni bölümde bizi daha başka nasıl olaylar bekliyor. Kördüğüm 104. Bölüm Özeti 17 Kasım 2017- Tapasya Hırsızlık Yapıyor!


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<tıkla


 

2 YORUMLAR

Comments are closed.