Kördüğüm 102. bölüm 16 Kasım Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 18:40
0

Kanal 7’nin günlük dizisi Kördüğüm-Uttaran tüm heyecanıyla devam ediyor. Hint yapımı Kördüğüm dizisi özet ve tüyolarını sizler için araştırıyoruz. Kördüğüm 102. bölüm 16 Kasım Özet ve Tüyoları haberimizde… Geçen bölüm de İçça, Vanş’ın ölümünden Veer’i sorumlu tuttuğunu söylemişti. Veer, duydukları karşısında yıkılmıştır. İçça, hala kendine gelememiştir. Evdeki herkes İçça’ya destek olmak ister ancak İçça, kimseyle görüşmek istemez. Acısını ağlayarak tek başına yaşamak ister. İçça’nın bu hali ev halkını derinden üzmektedir.

Vanş’ın ölümünde ki şüphelerin farkına varan Müfettiş, olayı daha da derinden incelemeye başlar. Olay yerinde bulunan kırmızı şal ise en büyük şüphe edici delildir. Müfettiş, Vanş’ın intihar etmeden önce orada başkalarının da olduğundan emindir. Tapasya ise şalının kaybolduğunu fark eder ve olay yerine giderek şalını arar, fakat bulamaz. Tapasya, Vanş intihar ettikten sonra hızlıca oradan kaçmıştır ve kaçarken şalını düşürmüştür. Hatta üstüne kan sıçramıştır ve Üzerinde kan olan giysisini evde fark eden biri olmuştur. Bu kişi de eve gizemli bir şekilde katılan Jogi’nin kızı olduğunu iddia eden; Masoome’dir.

Masoome için bu büyük bir kozdur. Ancak tam olarak her şeyin farkına varamamıştır ve bunun üzerine gidip, daha da çok şeyler öğrenmek ister. Çünkü bu öğrendiği şeylerin sır olması halinde evdeki yerini garanti altına almış olacaktır. Tapasya, olay yerinde şalını bulamayınca, karakola gitmeye karar verir. Amacı, bir şeyler bahane ederek, müfettişe sorular sormak ve fırsatını bulursa şalı oradan almak. Karakola gittiğinde, müfettiş yerinde yoktur ve onu beklemeye başlar. Müfettişi beklerken bir kutu görür ve kutunun üzerinde Vanş ile alakalıdır. Şalının onun içinde olduğunu düşünür. Tam kutuyu almaya hazırlanırken, Veer içeri girer. Tapasya ve Veer karakolda birbirlerini görünce şaşırırlar.

Tapasya, bir bahane bularak Veer’i atlatır ve oradan ayrılır. Daha sonra müfettiş gelir ve Veer ile konuşmaya başlar, Veer’e kutuyu açarak içindekileri yani şalı gösterir. Veer, şalı görünce şok olur. Çünkü bu kırmızı şal, tanıdığı birine aittir ve hatırlamaya başlar. Vanş’ın öldüğü gün Tapasya odalarından o şalın aynısını yanına alarak dışarı çıkmıştır. Kördüğüm 102. bölüm 16 Kasım Özet ve Tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<tıkla