Kördüğüm 100. Bölüm Özeti 14 Kasım- Vanş, Ölüyor!


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 19:46
0

Kanal 7’nin fenomen haline dizisi, Kördüğüm tüm heyecanıyla devam ediyor. Kördüğüm 100. Bölüm Özeti 14 Kasım- Vanş, Ölüyor! Hint yapımı, Kördüğüm-Uttaran dizisi müthiş olaylarla ekranlarımızı süslemeye devam edecek. Kördüğüm dizisi 100. bölüm özet ve tüyoları sizler için haberimizde. Önceki bölümde, İçça ve Veer’in suçsuz olduğunu öğrenen Vanş, yaptığı haksızlığın farkına varmış ve bunu kendine yediremeyerek intihar etmişti.

İçça ve Veer, Vanş’ın bulunduğu yere gelmişlerdir, fakat yetişememişler ve Vanş, kendisini vurmuştur. Veer, Vanş’ı görünce hemen yanına koşar. Son anlarını yaşayan Vanş, Veer’den onu affetmelerini ister. İçça, Vanş’ı kanlar içinde yerde yatarken görünce şok olur. Hemen ambulansı çağırırlar ve hastaneye doğru yola çıkarlar. Ancak hastaneye vardıklarında doktor her şey için geç olduğunu Vanş’ı kaybettiklerini söyler. Tapasya ile Sid, Vanş, kendini vurduktan sonra hemen oradan kaçmışlardır. Tapasya oradan kaçarken şalını düşürür ve üzerine kan sıçramıştır.

Vanş’ın öldüğünü haber alan aileler yıkılır. Kimse kabullenmek istemez. Evde yas ilan edilir. İçça, çok kötü bir haldedir ve kimseyle görüşmek istemez. Tapasya ise hiç bir şey den haberi yokmuş gibi İçça’nın acısına ortak olur. İntihar davasını yürüten polisler olay yerinde Tapasya’nın şalını bulurlar ve araştırmaya başlarlar. İçça, Vanş’ın ölümünden Veer’i ve diğerlerini suçlar. Ama kimsenin bilmediği bir şey vardır. Sid, Vanş’ın son anlarını kayıt altına almıştır. Bakalım Kördüğüm-Uttaran dizisinin yeni bölümlerinde bizi nasıl süprizler bekliyor. Kördüğüm dizisi yeni bölüm özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz.