Kategoriler: Dizi Haberci

Kısmetse Olur 12 Şubat Pazar Finalde Kim Elenecek Yerine Kim Gelecek?

Paylaş

Kısmetse Olur 12 Şubat Finalde Kim Elenecek Yerine Kim Gelecek?

Kısmetse Olur evinde sular bir türlü durulmuyor. 5 Şubat Eleme finalinde Barış ve Gamze Taşkının evden elenmesinin ardından gözler 12 Şubatta Kısmetse Olurdan kim elenecek sorusuna çevrildi. Akla ilk gelen isimlerden biri ise eve yeni giren ancak kimse ile anlaşamayan kişiler oldu.

Bildiğiniz üzere 6 Şubat pazartesi günü eve dahil olan Kemal ve yeni gelin adayı Tuğçenin Barış ve Gamzeyi arattırdıkları kesin. Ancak yinede geldikleri ilk haftada elenmeleri oldukça zayıf bir ihtimal. Peki gelelim asıl soruya. Kısmetse Olur 12 Şubat Pazar Finalde Kim Elenecek ?

Bu soruya hemen cevap verelim. Evde geçen sezondan kalan isimlerden birisi Adnan. Adnan geçen hafta ilişkisini bitirmiş ve daha önce taktıkları yüzükleri atmışlardı Didem ile. 12 Şubatta yapılan oylamada sürpriz bir şekilde didemin adı en çok yazılanlardan birisi oldu. Bunda Adnanın parmağı var mı bilemiyoruz. Ancak Didemin Adı en çok yazılanlarda olduğu bilgisi Lostta yazıldı.

Peki eğer Didem Elenirse Didemin yerine kim gelecek Kısmetse Olura? Yapımcı onuda düşünmüş. Didem gibi güzel bir kız elenmeyecek tabiki.. Eğer elense idi onun yerine daha önce Gökhanla uzun bir ilişki yaşamış ancak ayrılmış olan Rabianın yeniden eve dahil olacağı konuşulmuş. Eğer Yapımcı planlarını değiştirmez ise Kısmetse Olur 19 Şubat Pazar Finalde Aycan elenecek ve Yerine Rabia eve gelecek.

SON DAKİKA SÜRPRİZİ: 12 Şubatta elenmek için adı yazılan Aycan ve Kemal için sürpriz gelişme OLDU.. Sevgililer günü hatırına yapılan bir ödül gibi oldu bu. Sevgililer günü sebebiyle bu hafta 12 Şubatta  evden hiç kimse elenmedi ve eve de yeni aday gelmedi. Seda hanım küs olan kişilere Sevgililer günü hatırına barışmayı ve yeniden denemeyi teklif etti. Özellikle bu çağrıya Adnan ve Didemin nasıl yaklaşacağı merak konusu.

Lütfen sizlerde bu konudaki görüşlerinizi aşağıya yazınız.. Kısmetse Olur 12 Şubat Pazar Finalde Kim Elenecek konusundaki yorumunuz nedir?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce