Kim Milyoner Olmak İster? Başvuru Sonuçları 8 Kasım 2018


Güncelleme: 11 Kasım 2018 : 20:38
0

Dünyanın en çok seyredilen yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster? Kazandırmaya devam ediyor. Pazartesi ve Cumartesi günleri yeni bölümü yayınlanan yarışma 783. bölümde!

Kim Milyoner Olmak İster? Başvuru sonuçları yayınlandı mı?

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor!

Kim Milyoner Olmak İster? Adlı yarışmada toplam 12 soru yer soruluyor.. Bu on iki soruyu yanıtlamak için yarışmacıya 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 de baraj hakkı veriliyor. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor.

12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

Milyonlarca adayın merakla beklediği başvuru sonuçları çok geç açıklanıyor ve belli bir günü yok. Sizler için son başvuru sonuçlarını açıklıyoruz;

İşte Kim Milyoner Olmak İster? Başvuru Sonuçları

8 Kasım 2018 Kim Milyoner Olmak İster? Başvuru Sonuçları

1 Kasım 2018 Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Sonuçları

Ekranların en çok seyredilen ve en uzun soluklu bilgi yarışması ‘Kim Milyoner Olmak İster?’e TDK’den ödül.

2011 yılında ATV’de yayımlanmaya başlanan ve bugüne kadar 777 bölüm yayımlanan ekranların en başarılı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster?, Türk Dil Kurumu tarafından en prestijli ödüllerden biri olan “Türk Dil Kurumu Türkçeye Katkı Ödülü”ne layık görüldü.

Bu güne kadar 2 milyonun üzerinde başvuru yapılan Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının en son başvuru sonuçları açıklandı.

Şimdiye kadar 4 binin üzerinde yarışmacıya ev sahipliği yapmış olan Kim Milyoner Olmak İster?’de, yayımlanmaya başlandığı 2011 yılından bugüne kadar 25 bine yakın soru soruldu. (atv.com)

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Formu Doldurmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri fotoğrafınız. Başvuru formunu doldururken kesinlikle vesikalık fotoğrafınızı yüklemeyin! Formunuz okunmaz bile! Yükleyeceğiniz resim yeni ve profesyonel olmalıdır; yüzünüzün net göründüğü bir park yada ilginç bir hayvanla çekilmiş resimler daha fazla dikkat çekmektedir.

TC Kimlik No, Ad Soyad, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Doğduğunuz Şehir ,Yaşadığınız Şehir, Ev İş ve Cep Telefonunuzu eksiksiz ve doğru girmeniz gerekiyor. Mezun olduğunuz en son okulu ve bilgilerini eksiksiz doldurun. Mesleğinizi ve baba mesleğinizi girin. İlginç meslekler daima çok daha fazla dikkat çekmektedir. Fakat hiç alakanız olmayan mesleklerine yazmayın. Sözlü mülakatta buradan bir soru sorulursa elenmemiz muhtemel olur. Konuştuğunuz dillere İngilizce yada farklı bir dil ekleyin. Çok iyi derece olmasa da yazabilirsiniz. Formu doldurduktan sonra işin en zor kısmı geliyor; beklemek! Çünkü milyonlarca adayın önüne geçmeniz gerekecek. (Daha önce başvuru yapan adaylar başvurularını yenileyebilirler)

Milyoner olmak için son kararınızı vermeye hazır mısınız? Başvuru Formunu doldurmak için tıklayınız.