Dizi Haberci

Keremcem’in Yeni Projesi Ne? Hangi Dizide Rol Alacak?

Paylaş

Ekranların sevilen ismi Keremcem 2017-2018 sezonunda hangi dizide rol alacak? Keremcem’in yeni projesi belli oldu mu? Keremcem hangi dizide hangi rolü canlandıracak?

Sesiyle büyük beğeni toplayan ve her şarkısı sevilen Keremcem, son yıllarda şarkıcılıktan çok oyunculuk performansıyla adını duyurmayı başardı. Fox Tv’nin 3 sezon boyunca yüksek reytingler alarak yayın hayatına devam eden dizisi O Hayat Benim dizisinde başrol oynayan Keremcem dizisinin bitmesinin ardından bir süre dinlenmişti.

Yaz sezonu için İki Yalancı dizisinden gelen teklifi kabul eden oyuncu, yeni dizisinde reyting kurbanı oldu. Aslında dizinin senaryosu da tam olarak bir yaz dizisi gibi yazılmıştı. Uzun sezonlar boyunca devam ettirilebilecek bir olay örgüsü bulunmuyordu.

Keremcem, İki Yalancı’nın final yapmasına oldukça üzüldü. Bu nedenle oyuncu bir süre dinlenecek gibi görünüyor.

Keremcem’in yeni sezonda yine Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacağı iddiaları olsa da bu iddialar oyuncu tarafından doğrulanmadı. Oyuncularını başka kanallara kaptırmak istemeyen Kanal D, daha önce oyuncularla anlaşma yapmıştı. Bu nedenle Keremcem’le de anlaşma yapılmaya çalışılmış olabilir.

Diğer yandan Keremcem‘in eski kanalı Fox Tv’den de teklif aldığı yönünde kuvvetli iddialar bulunuyor. Seyirciler Keremcem’i televizyonlarda görmekten memnun olsalar da ünlü oyuncunun sesini de herkes özlemiş durumda. Keremcem bu nedenle bir sürpriz yaparak single çalışması ile de karşımıza çıkabilir.

Keremcem’in yeni sezonda onayladığı projesinin bilgisi netleştiği anda sizlerle paylaşacağız. Sizce oyuncu hangi kanalda ve dizide rol almalı? Keremcem’i hangi dizide görmek istersiniz?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce