Kayıtdışı

Kayıtdışı İnci Kim? Gerçek Adı Ne? Sevgilisi-Yaşı-Boyu

Paylaş

Kayıtdışı dizisindeki İnci kim? Kayıtdışı dizisindeki İnci karakterini kim canlandırıyor? Kayıtdışı dizisindeki İnci hakkındaki tüm bilgiler sizler için haberimizde!

Fox Tv’nin yeni sezondaki en ilginç ve iddialı yapımlarından birisi olan Kayıtdışı dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden birisi de güzelliği ve oyunculuk performansı ile İnci karakteri oldu. Biz de İnci karakteri hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.


Kayıtdışı Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Kayıtdışı dizisindeki İnci karakterini genç oyuncu Bahar Şahin canlandırıyor. Şahin Altuğ ve Caner Caner Güle gibi başarılı senaristlerle çalışmanın mutluluğunu yaşayan Bahar Şahin, dizde de oldukça zor bir rolü canlandırıyor.

Kayıtdışı İnci Kimdir? ( Kayıtdışı Bahar Şahin Kimdir?)

1997 doğumlu olan oyuncu henüz 20 yaşındadır. 48 kilo olan oyuncunun boyu da 1.65’tir. Artvin doğumlu olan oyuncu, oyunculuk dersi almaya başladıktan sonra dizilerden teklif almaya başlamıştır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile beğeni alan oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi Fox Tv’nin 3 sezon süren başarılı dizisi O Hayat Benim sayesinde olmuştur.

O Hayat Benim dizisinde Müge karakterine can veren oyuncu daha sonra TRT 1’in gençlik dizisi olarak hazırladığı ancak düşük giden reytingler nedeniyle yayından kaldırdığı Lise Devriyesi dizisinde başrol oynamıştır.

Lise Devriyesi dizisi sonrasında dinlenen ve yeni sezon için gelen teklifleri değerlendiren oyuncu Erkan Petekkaya ve Songül Öden gibi başarılı isimlerle başrol oynama fırsatını genç yaşta kazanmıştır.

Siz Bahar Şahin hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizideki İnci karakterini sevdiniz mi? Sizce İnci karakteri başarılı mı? Oyuncu ve dizi hakkındaki yorumlarınızı bize iletebilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce