Kanal 7 Kördüğüm(Uttaran) Dizisi Tapasya (Rashami Desai) Kimdir?


Güncelleme: 8 Ağustos 2017 : 09:59
15

Kördüğüm dizisinin Tapasya‘sı. Kanal 7 ekranlarında Ağustos ayı içerisinde başlayan hint dizisi Kördüğüm, farklı karakterleriyle izleyici ile buluşuyor.

Dizide İçça’nın arkadaşı zengin Tapasya izleyenlerin dikkatini çekmektedir. Tapasya’yı canlandıran oyuncu kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi.


Kördüğüm(Uttaran) Dizisi İçça Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Sevgilisi


Kördüğüm dizisine Tapasya karakterini canlandıran oyuncu Rashami Desai’dir. 1986 Hindistan’ın Nagaon bölgesinde dünyaya gelmiştir. 160 cm boyundadır ve 2012 yılında evlendiği ve 2016 yılında boşandığı Nandish Singh’den Manya Sandhu isminde bir çocuğu vardır.

58 kg olan Rashami Desai, Kördüğüm dizisinde oynadğı Tapasya rolü ile tanınmıştır. Daha önce dansçılık yapan Rashami, modelliğe de devam etmektedir. Siyah gözlü ve siyah saçlıdır. Model, dansçı ve oyuncu olarak kariyerine devam etmektedir.


Kördüğüm Dizisi Ne Zaman Bitecek-Final Yapacak?


Kördüğüm(Uttaran) Dizisi Tapasya (Rashami Desai) Resimleri

15 YORUMLAR

  1. Bazılari Tina Duttanın(icca) terbiyesiz olduğunu söylüyor tapasyayi övüyorlar asıl hemin insanlara söylemek istiyorumki gidib Rashmai Desai kiss yazında görün neler çikiyor görûyimde sonra tapasyaya terbiyelimi diyiceksiniz

  2. Hic ilk gunden beri ben ısınmadim tapasyaya hem bu kizin bir tek boyu güzel ama yüz tipine kalirsa icca bundan daha güzel ve sempatik hem mukta diziye sonradan dahil olsada muktaya daha çok ısındım ve sevdim icca ve muktayi daha çok sevdim

  3. Bu kizin boyu güzel ama yüz güzelliyine kalırsa icca bundan güzel hem ben bu kiza ilk gunden beri ısį

  4. Kordugumun en çirkin kızı tapasya bu kızın güzellikle alakası bile yok hem icca bundan çok güzel ve sempatik

Comments are closed.