Kanal 7 Kördüğüm (Uttaran) Dizisi 9 Ağustos 3. Bölüm Fragman ve Özeti


Güncelleme: 8 Ağustos 2017 : 10:50
0

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici hikayesi, Kördüğüm. Kanal 7 ekranlarında seveleri ile buluşan Kanal 7 Kördüğüm dizisi 3. bölüm özet ve fragmanı haberimizde.

Düzenlenen bir etkinlikte Methi, Akaş’a olan duygularını açık bir şekilde dile getirmiştir. Mikrofon yanında iken Akaş’ı yanına çağırı ve onunda duygularını söylemesini ister.

O sırada Rathore de oradadır. Onu gören ilk Methi ve Akaş olmuştur. Sonrasında herkes gördüğünde Rathore’nin orada olduğuna çok sevinmiştir.


Kördüğüm Dizisi Ne Zaman Bitecek-Final Yapacak?


Orada bulunanlar ile düşüncelerini paylaşmak isteyen biri daha vardır. Ambika da annesinden bahsederek onun anısına bir şarkı açmak ister. Annesi kendisinin doğumunda vefat etmiştir ve bunu duyan herkes çok üzülmüştür.

Ambika şarkıyı söylemeye başladığında Rathore neye uğradığını şaşırmıştır. Çünkü Ambika onun kızıdır ve bu yaşananlardan sonra iyice emin olmuştur.  Rathore her şeyi haykırmak ister. Fakat Jogi söylemesine izin vermez. Ambika şu an babası olarak yaşadığı adam ile son derece iyi anlaşmaktadır.


Kördüğüm(Uttaran) Dizisi İçça Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Sevgilisi


Bu nedenle Rathore’nin kendisine gerçekleri söylemesi kötü sonuçlar doğurabilir. Rathore de bunu kabul etmiştir. Bir süre sonra Ambika’ya hiçbir şey söylemeyecektir. Bu sırada evde Sankrant ile görüşmek isteyen iş ortakları vardır.

İş için adamların geldiğini gören Ambika hemen bir oyun düşünür. Sankrant’ın içeceğine alkol karıştırır ve onu sarhoş yapar. Sarhoş olan Sankrant Ambika’yı dansa kaldırır.

Dansa kalkmak istemeyen Ambika, ondan uzaklaşır. Sankrant ise onu tutacam derken kendi elbisesini tutar ve çeker. O anda elbisesi çıkan Sankrant’ı görenler şok olur.


Kördüğüm(Kanal 7) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterleri ve Konusu


Fragman Güncellenecektir