Kanal 7 Kördüğüm Dizisi Raghuvendra (Gaurav Chopra) Kimdir?


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 08:35
1

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle takip edilen yeni Hint dizisi Kördüğüm de rol alan bütün oyuncuları ve karakterleri sitemizden takip edip, bilgi edinebilirsiniz.

Kanal 7 ekranlarında bir dönem beğeniyle izlenen Zor Sevda dizisinin erken final yapmasının ardından seyircilerinden tepkiler almaya başlayan kanal yönetimi daha önce anlaşmaya vardığı yeni bir Hint dizisi Kördüğüm’ü seyircisi ile buluşturmaya başladı.

Orijinal adı Uttaran olan yeni Hint dizisi Kördüğüm’ün beğenilen karakterlerinden Raghuvendra (Gaurav Chopra) Kimdir? Şimdi dizinin Raghuvendra karakteri Gaurav Chopra’yı biraz daha yakından tanıyalım.


Kördüğüm(Kanal 7) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterleri ve Konusu


Kördüğüm dizisinde Raghuvendra karakteriyle boy gösteren Gaurav Chopra 4 Nisan 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Hindistanlı olan yakışıklı oyuncu Gaurav Chopra Golden Petal Awards For Most Damdar Personality ödülüne layık görülerek ödülün sahibi olmuştur.

Hintli  TV aktörü Gaurav Chopra Bigg Boss isimli programın 10’uncu sezonuna yarışmacı olarak katıldı. Birçok başarılı yapımda boy gösteren yakışıklı aktör Kördüğüm(Uttaran) dizisindeki oyunculuk performansıyla izleyicilerin beğenisi kazanmış durumda.

Kanal 7 ekranlarının yeni fenomen dizisi iki genç kızın hikayesini anlatıyor. Tapasya ve Icha isimli iki kızın öyküsü oldukça ilgi çekici bir çekimle televizyon ekranlarına taşınıyor. Tapasya ev sahibinin kızı İcha ise evin hizmetçisi olarak karşımıza çıkıyor.

Ev sahibinin kızı Tapaska’nın kocası Raghuvendra’ı ünlü Hint aktör Gaurav Chopra canlandırıyor. İki genç kızın hikayeleri birçok defa zıt olan karakterleriyle izlenesi bir romantik komediye dönüşüyor.


Kördüğüm Dizisi Ne Zaman Bitecek-Final Yapacak?


 

1 YORUM

  1. Çok karizmatik bir adam ya kordugum dizisinin en sevdiyim karakteri ayrica kordugum dizisinde radhot ve icca birlikde olsaydi çok güzel olurdu icca virle yakismiyordu Radhotla yakişiyordu

Comments are closed.