Kanal 7 Kördüğüm Dizisi Mukta(Sreejita De) Kimdir?


Güncelleme: 9 Ağustos 2017 : 08:22
11

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Kördüğüm  ekranlarda seyirci ile buluşmaya başladı. Kördüğüm dizinin sevilen karakterleri ve oyuncularını sitemizden takip edebilirsiniz.

İşte Kanal 7’nin ekranlarda seyircisi ile buluşturduğu sevilen Hint dizisi Kördüğüm de Mukta karakteri  hakkında her şey. Kördüğüm dizisinde Mukta Kimdir?

Kördüğüm dizisinde Mukta karakterini canlandıran Sreejita De kimdir biraz yakından  tanıyalım. Kördüğüm dizisinde Mukta karekterine hayat  Sreejita De 19 Temmuz 1989 yılında Hindistan’ın Batı Bengal şehrinde dünyaya gelmiştir. Boyu 1.59 cm dir. Vücut ağırlığı 52  kg dır.


Kördüğüm Dizisi Ne Zaman Bitecek-Final Yapacak?


Eğitimini televizyonculuk bölümünde tamamlayan oyuncunun ilk film deneyimi Kasauti Zindagi olmuştur. Sreejita De oyunculuk alanındaki asıl başarısını rol aldığı Uttaran (Kördüğüm) dizisinde canlandırdığı Mukta karekteriyle yakalamıştır.

Güzel oyuncu Sreejita Mühendis bir kişiyle bir süre birliktelik  yaşamış fakat  uyuşmazlık ve güvensizlik meselelerinden dolayı bu ilişkiye son vermiştir. Alış veriş yapmaktan çok hoşlanan  Sreejita De televizyonculuk yapmayı da çok  istiyor.

Hindistan’ın uzun soluklu televizyon dizilerinden birisi olan Kördüğüm’ün  orjinal ismi Uttaran dır. Kördüğüm (Uttaran) dizisinde Mukta iyi niyetli her şeye çabuk inanan bir karakterdir.  Mukta  dizide Vishnu karekteri ile evlidir. Kocası Vishnu’nun işinden atılmasının ardından  Mukta  Yuvaan isimli bir adamın ofisinde çalışmaya başlar. Mukta patronunun hain planlarına maruz kalacak ve kocası Vishnu ile sayısız sıkıntılar yaşayacaktır.


Kördüğüm(Kanal 7) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterleri ve Konusu


 

11 YORUMLAR

  1. Muktanin gözlerini bakışlarını çok sevdim bakışları çok hüzunlu nedense her zaman hüzunlu bakiyor

  2. Mukta cok güzel kiz ilk gorduyumden beri cok sevdim kordugumun en sevdiyim oyuncusudur ama finalda Muktaya ne olduğunu bilemedim

  3. Mukta cok güzelmiş ama final bölümünde Muktaya ne olduğunu bilemedim kordugumun en sevdiyim oyuncusudur

Comments are closed.