Dizi Haberci

Kadın Dizisi Yeliz Kimdir? Oynadığı Diziler Ve Kısaca Hayatı

Paylaş

Dram ve hüzün dolu hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kadın dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla da göz doldurdu. Dizide Yeliz karakterini canlandıran Ayça Erturan kimdir? Dizideki rolü ve gerçek hayatı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

24 Ekim salı akşamı FOX TV’de yayın hayatına başlayan dizi ilk bölümüyle büyük yankı uyandırdı. Kadın dizisi geçtiğimiz sezon ekrana gelen ve hüzün dolu hikayesiyle reytingleri alt üst eden Anne dizisini aratmayacak gibi görünüyor.

Kadın Dizisi Tuttu Mu İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?

Kadın Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bahar, kocasının ölümü üzerine 2 çocuğuyla hayat mücadelesi veren güçlü bir kadındır. Küçük yaşta annesi tarafından ter edilmiş ve babasıyla büyümüştür. 20 yıl sonra karşısına çıkan annesine kırgınlığı hala devam etmektedir. Dizide çözülmesi güç bir sır saklıdır. Bu sır ne zaman çözülür bunu ilerleyen bölümlerde izleyeceğiz.

Dizide Bahar’ın iş yerinden arkadaşı Yeliz karakterini canlandıran Ayça Erturan izleyenlerin ilgisini çekti.  Genç, güzel ve enerjisi dolu bir kadındır. Yeliz çok ince düşünmeyen anı yaşayan ve basit sorulara basit cevaplar vermekten yana biridir. Bahar’ın aksine sırtını yaslayabileceği bir erkeğe ihtiyaç duyar.

Kadın Dizisi Yeliz Kimdir? Ayça Erturan

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Ayça Erturan Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon bölümününden mezundur.

Üniversite eğitimi sırasında aynı zamanda tiyatro ve oyunculuk üzerine de eğitimler almıştır. 2008-2010 yılları arasında Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programla asıl çıkışını yakalamıştır. Avrupa Yakası, Bir Demet Tiyatro, Umutsuz Ev Kadınları ve Kadın dizisinde rol almaktadır.

 

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce