Kategoriler: Dizi Haberci

Kaan Urgancıoğlu’nun 2018 Yeni Dizisi Belli Oldu-İşte Detaylar

Paylaş

Kara Sevda dizisi ile zirveyi zorlayan Kaan Urgancıoğlu Emir karakteri ile gönüllerde taht kurdu. Oyuncunun Kara Sevda’dan sonra hangi dizide oynayacağı ise en çok merak edilen konulardandı. Ve yakışıklı oyuncunun fanlarını sevindiren haber geldi.

1981 yılında İzmir’de dünyaya gelen başarılı oyuncu Özel Türk Koleji ile Amerikan Koleji mezunudur. Oyunculuğa Karaoğlan ve Kampüsistan dizileri ile giriş yaptı. Daha sonra pek çok yapımda rol alan Kaan Urgancıoğlu’nun zirveyi yaşadığı yapım ise  Kara Sevda dizisidir.

Kara Sevda dizisinden sonra uzun bir süre ara vereceği söylenen Kaan, bu haberin pekte gerçeği yansıtmadığı dile getirmiş oldu. Oyuncunun yeni dizisi belli oldu.

Sevilen oyuncunun Tuba Büyüküstün ile aynı projede yer alması bekleniyor. Tuba Büyüküstün ile rol alacağı dizinin ayrıntıları henüz netleşmedi.

Sizce ünlü ikilinin yeni dizisi nasıl olacak? Kaan Urgancıoğlu ve Tuba Büyüküstün iyi bir ikili olacak mı? İkiliyi televizyonda görmek ister misiniz? Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce