İstanbullu Gelin

İstanbullu Gelin Esma Ölecek mi? İpek Bilgin Diziden Ayrılacak mı?

Paylaş

Reyhan’ın bildikleri Esma’yı, Esma’nın bildikleri ise Reyhan’ı köşeye sıkıştırmıştır. İki kadın arasındaki restleşme onları korkunç bir sonla burun buruna getirmiştir. Reyhan içindeki kini Esma’yı ortadan kaldırmak için kullanmaktadır. Reyhan Esma ile konuşmak için onu ahıra çağırır. Ağırın etrafına benzin döken Reyhan Esma’yı öldürmek istemektedir. İstanbullu Gelin Esma Ölecek mi? 12 Ocak İpek Bilgin Diziden Ayrılacak mı?

Yaşanan son olay konakta beklenmedik bir ittifak kurulmasına sebep olur. Adem’in dahi öngöremediği bir gelişme Fikret’i tehlikeli durumların içine çeker. Dilara’nın söylediği bir bilgi Süreyya’yı büyük kaygılara sürüklemiştir. Begüm’den gelen yemek daveti ve ardından yaşananlar Süreyya ile Faruk’un iki ayrı uçta duygu değişimi yaşamalarına sebep olur. Tabi günün en bomba gelişmesi Esma ile Reyhan’ın ölümle burun buruna gelmeleridir.

Reyhan geçmişte yaşadıklarının cezasını Esma’ya çektirecektir. Geçmişte yaşananlar her iki taraf açısından farklı görülmektedir. Aslında Adem babası tarafından kabul edilmiştir ancak bunu Reyhan kabul etmemiş ve oğluna deli gibi bağlanmıştır. Adem’in kötü çocukluğunun en büyük sebebinin Reyhan olduğu açıktır. Esma ise Reyhan’ın içindeki kötülüğün farkına varmış ancak kaçmak için geç kalmıştır.

Esma için güzel geçen bir hafta olmuştur aslında. Ailesi beraber yılbaşı geçirmiş, ailenin içi birlik ve beraberliği sağlamıştır. Süreyya ile aralarındaki soğuk rüzgarlar belli oranda düzelmiştir. Süreyya’nın öğrendiği sır Esma ile arasının az da olsa düzelmesine sebep olmuştur. Gerçi Esma Süreyya’yı hala sevmemektedir ona kızmaktadır ama onun dürüst bir kişi olduğunu öğrenmiştir. Esma böyle bir günün ardından ölümle yüz yüze gelmiştir.

Esma karakteri dizide baskın karakterlerden birisidir. Hem Faruk ve Süreyya olayında hem de konaktaki diğer tüm ilişkilerde konunun direk merkezindeki kişi Esma hanımdır. bu yüzden Esma karakterinin öleceğini düşünmüyoruz. Son dakika gelişmesi ile ya kurtulur. Yada baygın bir şekilde yangını fark edenler tarafından kurtarılacaktır.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce