İsimsizler

İsimsizler Kaymakam Fatih Öldü Mü? İsimsizler Bitiyor Mu?

Paylaş

İsimsizler Dizisi Kanal D ekranlarında 5 Haziran Pazartesi akşamı izleyicileri ekranlara kilitledi. Dizinin sonunda yurt dışı çıkış yasağı olan Kaymakam Fatih Elif’i kurtarmak için sınırın diğer tarafına geçmek istemiştir.

Daha önce kendisine kurulan kumapasla görevden alınan ve hakkında dava açılan Fatih için Savcı Zeki yurt dışına çıkış yasağı koymuş ve Elif’i kurtarmaya gideceğini öğrenince Fatih’in peşine düşmüştür.

Savcı Fatih’i tam sınırı geçecekken yakalar ve askerlere sınırı geçmesi halinde vur emri verir. Ancak askerler bu emre uymaz ve savcı bu defa Sinan’a kaymakamı vurması emrini verir. Fatih herşeye rağmen sınırı geçmek isteyince Sinan tarafından sırtından vurulur.

Kaymakam Fatih’in görevden alınması ve vurulması izleyicileri oldukça üzmüş ve İsimsizler dizisi bitiyor mu? isimsizler Dizisi Final mi yapacak? Kaymakam ölecek mi? Kaymakam diziden ayrılacak mı? gibi soruları akıllara getirdi.

Normal şartlarda sezon finali yapması beklenen İsimsizler dizisi düşen reytingleri dolayısıyla sezon finaline kadar senaryonun toparlanması istenmiş ve sezon finali yerine final yaparak ekranlara veda etme kararı almıştır.

Sizler Fatih kaymakamın vurulması ve dizinin erken final yapması konusunda ne düşünüyorsunuz? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce