İsimsizler

İsimsizler Dizisi 2.Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Tarihi

Paylaş

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İsimsizler 2. Sezonda ne zaman başlayacak? Pazartesi akşamları ekrana gelen İsimsizler’in yeni sezon tarihi açıklandı mı? Merak edilen tüm bu soruların yanıtı haberimizin detaylarında yer alıyor.

Bu sezon çok tutulan dizi yeni sezona genişleyen oyuncu kadrosuyla bomba bir giriş yapacak. İsimsizler’in 2. Sezonu ile Eylül ayında ekrana geleceği kesinleşti. İsimsizler, 2017 Eylül ayının son haftası izleyiciyle buluşacak.

Es Film ve Barduka Film’in ortak eseri İsimsizler 2. Sezonu ile yine harikalar yaratacak. Pazartesi akşamları ekrana gelen İsimsizler aynı gün aynı saatte Kırgın Çiçekler, İçerde ve Söz gibi güçlü rakiplerin arasından ortalamanın üzerinde bir reyting oranına ulaşarak 2. Sezonda yerini garantiledi.


İsimsizler Dayı (Hasan) Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı? >>Tıklayınız


Kanallar yeni bir dizi için yapım şirketleri ile genellikle 13 bölümlük bir anlaşma imzalar. İsimsizler de bu sezon için 13 bölüm yayınlanacak ve büyük olasılıkla 19 Haziran pazartesi sezon finali yapacak. 3 aylık bir aranın ardından güçlü senaryosuyla tekrar izleyici karşısına çıkacak.

Hemen hemen aynı tarihlerde başlayan Söz, Savaşçı ve İsimsizler izleyenler tarafından tam not almayı başardı. Türk milletinin kanayan yarası haline gelen terörle mücadelenin konu alındığı projeler uzun süre daha ekranlarda kalacak gibi görünüyor.Kısa sürede izleyenlerin kalbine taht kurmayı başaran İsimsizler, 2.sezonu ile 11 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Yeni sezonunda Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Atsız Karaduman ve Kayra Şenocak’ı kadrosuna dahil eden İsimsizler yeni sezonuyla 11 Eylül Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce