İkisini de Sevdim Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Çekim Seti Nerede Kuruluyor


Güncelleme: 2 Mayıs 2017 : 14:47
0

ATV ekranlarının yeni sezonda izleyicisi ile buluşturduğu İkisini de Sevdim dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?.,İkisini de Sevdim dizi seti nerede?Başrollerini Amine Gülşe, Serdar Şanal ve Erhan Yazıcıoğlu gibi usta isimlerin paylaştığı İkisini de Sevdim dizisi yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken dizinin çekim yerleri de merak konusu oldu. Perşembe akşamları seyircisi ile buluşan dizi, ilk bölümlerinde istediği reytinglere ulaşamasa da izleyen seyirciler diziyi çok beğendi.

Bir gazeteci ile nişanlısının evlenmek üzere iken başlarına gelen olayları konu edinen dizi hem aşkı hem de gerilimi izleyicisine etkileyici bir şekilde sunuyor. İkisini de Sevdim dizisinin çekimlerine İstanbul’da başlandı. Dizinin ilk bölümü için İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı bir nikah salonu ile anlaşma yapıldı.

Dizinin bölümlerinin ilerlemesiyle birlikte dizi setinin İstanbul dışına çıkması da bekleniyor. Zengin bir kadının gazeteci ve taksi şoförü olan nişanlı çifti ayırma çabasının başarıyla sonuçlanmasının ardından dizi büyük heyecan kazandı. İdealleri uğruna bir haberin peşinden koşan gazeteciyi canlandıran Amine Gülşe, dizinin ilk bölümlerinde büyük üzüntü yaşasa da ilerleyen bölümlerinde oldukça güçlenecek.İkisini de Sevdim dizisinin çekimleri İstanbul’un lüks semtlerinde devam ederken dizi seti bazen Üsküdar ve Kadıköy gibi manzarası ile izleyiciyi etkileyecek semtlere de kurulacak.İkisini de sevdim dizisi yepyeni bölümleriyle Perşembe akşamları ATV ekranlarında sizlerle buluşuyor!

 

https://www.youtube.com/watch?v=-NJ-rSKBIaA