Kore Dizileri

Han Ji Min 2018’de Aldığı Ödüller Hakkındaki Duygularını Paylaştı

Paylaş

20 Aralık 2018 tarihinde JTBC kanalının “Newsroom” programına katılan Han Ji Min soruları içtenlikle cevapladı. 2018 yılına damga vuran Han Ji Min fimleri ve bu filmlerden aldığı En İyi Kadın Oyuncu ödülleri ile yeni dizisi The Light in Your Eyes (Dazzling) hakkında konuştu.

Spiker Sohn Suk Hee, Han Ji Min’e aldığı ödüller hakkında sorular yöneltti. Han Ji Min “Bunu rüyada bile görebileceğimi düşünemezdim. Bence ödüllerde biraz şans da bulunmaktadır. Bence şanslıydım” diye cevapladı. Konuşmasına gülümseyerek “Aslında bu kadar ödül töreni olduğunu bilmiyordum ve bunları kazandığım için mutluyum” diye ekledi. Han Ji Min 2018 yılında 4. Londra Doğu Asya Film Festivali, 38. Kore Film Eleştirmenleri Birliği Ödülleri, 39. Blue Dragon Film Ödülleri, 19. Kore Filmlerinde Kadınlar Festivali ve 5. Kore Film Prodüktörleri Derneği Ödülleri’nden “Miss Baek” filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Sohn Suk Hee “Bu sadece filmden kaynaklı bir sonuç değil. Bu düşük bütçe ve yeni yönetmenle yapılan bir filmdir. Kadın başrolü vardı. Bu garip bir durum değil ama sosyal koşullar altında popüler bir hale geldi.” Han Ji Min bunu “Filmde bize yardımcı olan birçok kişi vardı.Beklenenden daha iyi bir sonuç elde etti. Son zamanlarda birçok film 10 milyon gişeyi geçiyor. Bu yüzden filmi izlemeyen insanlar da bulunmaktadır.”

Miss Baek filmi 11 Ekim 2018 tarihinde vizyona girmişti. Filmin yönetmenliğini yapan Lee Ji Won aynı zamanda senaryosunu da yazmıştı. Bu kendisinin ilk yönetmenlik deneyimi olmuştu. Film büyük ilgi gördü ve birçok ödül aldı.

Ünlü aktris Miss Baek filminin senaryosunu okuduğu zaman zorluk yaşayacağını tahmin ettiğini söyledi. Daha önce bu yönetmen ile çalışmamıştı, filmin bütçesi düşüktü ve daha farklı sorunlar vadı. Fakat filmdeki rolü çalışma hayatındaki insanları daha iyi anlatmak ve yansıtmak için seçtiğini de belirtti. Han Ji Min dizileri ile de ön plana gelen biri olmuştur. Bu konuşması sırasında yeni dizisinden bahsetti. Han Ji Min’in yeni dizi olan Dazzling  Kore dizisi hakkında daha fazla bilgi almak için The Light in Your Eyes (Dazzling) Konusu ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı yazımıza göz atabilirsiniz.

Duygu Melisa

Selam

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce