Kategoriler: Dizi Haberci

Güntekin Onay Ntv Spordan Neden Ayrıldı?

Paylaş

Türkiye’nin spor enkırmenlerinden Güntekin Onay hakkında flaş bir haber sosyal medyada yayıldı. Ünlü sunucu Ntv Spordan ayrıldı. Peki neden ayrıldı?

Türkiye’nin önemli spor kanallarından NTV Spor’da çok ani bir ayrılık yaşandı. NTV Spor başlamadan öncede uzun süre NTV ailesi içerisinde görev yapan ve %100 Futbol programının moderatörlüğünü yapan Güntekin Onay, ani bir karar ile Doğuş Yayın Grubu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Televizyon hayatına BeinSports’ta devam edecek olan Onay’ın yeni programı ise henüz belli değil. Öte yandan %100 Futbol’un yorumcusu Rıdvan Dilmen de gelecek sezon NTV Spor’da yer almayacak.

Bu ani karar spor severleri ve ekranların tanınmış siması haline gelen Güntekin Onay’ın takipçilerini üzdü. Akıllarda Gültekin Onay Ntv Spordan Neden Ayrıldı? sorusunu getiren bu gelişme sosyal medyada bomba etkisi yaptı.

Güntekin Onay’ın neden böyle bir karar aldığına dair henüz gelen net bir bilgi yok. Ancak kanal yönetimi ile belli sorunlar yaşadığı kulislerde konuşulan konular arasında.

Diğer taraftan bu ayrılık acaba kanalın kapatılacağı haberlerinin doğru olup olmadığını gündeme getirdi. Bilindiği gibi Ntv’nin maddi sıkıntılar nedeni ile kapatılacağı gündeme gelmiş ve konuyla ilgili kanalın sahibi Ferit Şahenk açıklamalarda bulunmuştur.

Kanal’ın sahibi Ferit Şahenk konu ile ilgili yaptığı açıklamada ”NTV Spor’un kapanma haberlerini sürekli okuyorum. Sadece ilgiyle izliyorum herkesi. Böyle bir şey olursa biz zaten açıklarız” demişti. Bu ayrılık haberi de kafalarda soru işareti oluşturdu. Bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Güntekin Onay Kimdir?

Spor spikeri ve yazarı olan Güntekin Onay 1971 Adana doğumludur. İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca bilen Güntekin Onay Boğaziçi Üniversitesi Turizm bölümü mezunudur. Şansal Büyüka’nın önermesi ve yönlendirmesi ile Spor Basınına giriş yapan Onay, ünlü isimlerden eğitim alarak televizyon dünyasına giriş yaptı. Önce Kanal 6’da dış haberler sorumlusu olarak işe başlayan Güntekin daha sonra kariyer basamaklarını hızla çıkarak bugünkü konumuna gelmeyi başardı.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce