Gülizar

Gülizar 24 Mart Var Mı Yok Mu? Kanal D Yayın Akışı

Paylaş

Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Gülizar 24 mart var mı yok mu? Yayın hayatına başladığı günden itibaren inişli çıkışlı başarı grafiğiyle bir türlü izleyici çekmeyi başaramayan Gülizar niçin yayınlanmıyor? Gülizar dizisi bitti mi? Ne zaman yayınlanacak? 

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği kaliteli oyuncu kadrosuyla göz dolduran Gülizar 24 mart cumartesi niçin yayınlanmıyor sorusu izleyenler tarafından merak edildi. Dizinin 24 mart cumartesi 10. bölümü ile ekrana gelmesi beklenirken kanal dizinin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan diziyle ilgili final söylentileri ortalıkta dolaşırken dizinin yeni bölümünün yayınlanmıyor olması izleyenleri şaşırttı.

Gülizar bu akşam neden yok, neden yayınlanmıyor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak soruları gerek sosyal medya gerekse diğer platformlarda sık sık sorgulanmaya başladı. Dizinin 24 mart cumartesi yeni bölümü beklenirken izleyenler Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin tekrar bölümü ile karşı karşıya geldi. 24 Mart akşamı Kanal D yayın akışında önemli değişiklik yapıldı ve  20 mart salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisini izlemek isteyenler ve kaçıranlar için tekrar ekrana gelecek.

Gülizar dizisi ne zaman yayınlanacak? Bitti mi? Gülizar dizisi final mi yaptı? soruları ise hala cevap bulmuş değil. Dizinin çok yakın zamanda final yapacağı biliniyor. Fakat bunun için kesin bir tarih verilmedi. stok bölümler yayınlandıktan sonra dizi ekranlara tamamen veda edecek. Fakat yinede kemik izleyici kitlesine sahip olan dizinin yerine başka bir dizinin tekrar bölümünün yayınlanması izleyenler tarafından etik bulunmadı. Ve izleyenler Gülizar 24 mart cumartesi var mı yok mu? neden yayınlanmıyor? Sorularına yanıt aradı.

Toparlayacak olursak Gülizar 24 mart cumartesi yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Çünkü aynı gün aynı saatte Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Ardından Sağ Salim isimli sinema filmi ekrana gelecek. Gülizar dizisi ise 31 mart cumartesi 10. bölümü ile kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.

Siz Kanal D’nin bu hamlesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Gülizar’ın yeni bölümü yerine Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin tekrar bölümünün yayınlanıyor olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce