Gelinim Mutfakta Yarışmacıları Kimler? Gelin ve Kaynanalar


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 15:25
0

Fatih Ürek’in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışma programı heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekranlara çekecek gibi. Yarışma da 4 gelin ve 4 kaynana en güzel yemekleri yapmak için yarışacaklar. Gelinler diğer yarışmacılar arasında en güzel yemeği yapmak için kıyasıya bir yarışa girecekler. En güzel ve şık yemeği yapan gelin adayı büyük ödülü alacak. Peki yeni yarışma Gelinim Mutfakta’nın yarışmacıları kimler? Yakından tanıyalım…

Gelinim Mutfakta Yarışmacıları Kimler?

Daha önce sosyal medyaya düşen bir habere göre Kanal D yeni bir gelin kaynana programı ile ekranlara geleceği söylenmişti. En sonunda beklenen haber doğrulandı ve Kanal D hafta içi kuşağı için hem yemek formatında hem de gelin kaynana kapışmasını ekranlara getirecek bir programla ekranlara merhaba dedi. Program hafta içi 12:45 itibari ile ekranlarda olacak. İsterseniz şimdi Yarışmanın adaylarını tanıyalım.

Kanal D son zamanlarda farklı projelerle ekranlarda ses getirmeye çalışıyor ama ne yazık ki bunu başarabilmiş değil. Özellikle son bombası Sosyetik Ev Kadınları programı ile düşük reytingler almadı çok eleştirilmişti. Kanal şimdi ise şansını Gelinim Mutfakta yarışması ile deneyecek. Yarışmaya 4 gelin adayı ile birlikte 4 kaynana da katılacak. Gelinler hünerlerini sergileyecek ve kaynanalar ise puan verecekler. Ancak bir farkla. Kaynanalar kime oy verdiklerini bilmeyecek. Bu özelliği ile klasik yarışma formatının dışına çıkan Gelinim Mutfakta’da sadece lezzet değil aynı zamanda tertip, düzen, temizlik ve sunum da puanlanacak.

Gelinim Mutfakta Gelin Adayları Kimler

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Formatı ve İçeriği, Yarışma Kuralları ve İçeriği için tıklayınız[/kirmizitext]