Gelinim Mutfakta Kaynana Ziyafet Hanım Kimdir, Nerelidir?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 14:03
0
ZİYAFET HANIM

Gelinim  Mutfakta çok sevilerek izlenmeye devam ediyor. Her hafta bir gelin ve kaynanası  yemek yarışması programından eleniyor. Çünkü en düşük puanı alan gelinler ve kaynanaları elenir, gelecek hafta pazartesi gününden itibaren yeni bir yarışmacı gelin ile kaynanası katılır.Ve bu böyle devam eder gün sonunda en güzel ve yüksek puanı alan gelin ve kaynana bir çeyrek altın kazanma şansını yakalar. Eğer cuma gününe kadar en yüksek puanı alan gelin kim ise iki bin beş yüz TL değerindeki 5 altın  bileziğin sahibi olur.

ZİYAFET VE ELİF

Bu yemek yarışması programında fenomen gelin ve fenomen kaynanalar var. Gelinim Mutfakta yemek yarışması programının fenomen kaynanalarından biri de Ziyafet Hanım’dır.  Ziyafet Hanım programa geldiği andan itibaren gelini Elif Hanım’ı sevmediğini dile getirip durdu. Ziyafet Hanım aslen Ağrılı’dır. Ve Ağrı’da değil, İstanbul’da yaşamaktadır.

ZİYAFET HANIM AĞLIYOR

Ziyafet Hanım ve gelini Elif Hanım Gelinim Mutfakta isimli yemek yarışmasına 36.hafta da 19 Aralık 2018 tarihinde katıldı. 35.haftada Betül elenmişti onun yerine ELİF YENİ ve kaynanası ZİYAFET YENİ katıldı. Yarışmanın ana format gereği yemeğin pişmesi,güzel olması,tadının müthiş olması vs. değil burada ana format gereği kaynananın gelininin yaptığı yemeği bulmasıdır. Ziyafet Hanım ise gelini Elif’in yaptığı yemekleri genellikle buluyor. Elif ile Ziyafet Hanım’ın öz oğlu evli değildir. Elif’in gerçek kaynanası ELİF’in kocası daha küçücük iken hayatını kaybetmiştir. Ve eltisinin oğluna da Ziyafet Hanım bakıp büyütmüştür. Bu yüzden Elif Ziyafet Hanım’ı kaynanası olarak görür. Ziyafet Hanım onun hakkında ne kadar kötü söz söylerse söylesin, ne kadar Elif gelinimi sevmiyorum derse desin ELİF kaynanası ZİYAFET HANIM’I seviyor ve asla ona saygıda kusur etmiyor.

ZİYAFET HANIM

ZİYAFET HANIM çok titiz olduğunu söylüyor her fırsatta. Her sabah kalkıp evdeki çöpleri attığını, evini temizlediğini ve daha sonra ise gelinlerinin evine gidip onlarında evini temizlediğini söylüyor. Günde ortalama  12 saat temizliğe vakit ayırdığını söylüyor. Hiç kızı yoktur. Bir kızı olmuş ancak susuzluktan ölmüştür. Ziyafet Hanım kocasını ve oğullarını, torunlarını çok sevdiğini söylüyor. Oldukça komik bir kişiliğe sahip olan Ziyafet Hanım gelini ne kadar altın kazanırsa yarısının onun olacağını ve gelini Elif’e asla vermeyeceğini söylüyor.