Gelinim Mutfakta Formatı ve İçeriği, Yarışma Kuralları ve İçeriği


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 14:06
3

Fatih Ürek’in sunumu ile farklı bir formatta ekranlara glen Gelinim Mutfakta yarışması ilk bölümü ile oldukça beğenildi. Yarışma hakkında ilginç sorular alıyoruz. Yarışmaya nasıl katılınır, başvuru formu, katılım şartları ile ilgili tüm bilgileri derlediğimiz yazımızı buradan okuyabilirsiniz. Bu yazımızda ise Gelinim Mutfa yarışmasının formatını, içeriğini siz değerli takipçilerimizle paylkaşıcaz.

Gelinim Mutfakta Formatı ve İçeriği

Hemen program hakkında detaylara değinelim. Yarışma Kanal D ekranlarında hafta içi her gün saat 12.45’te yer alacak. Yarışma bilindik yemek ve gelin kaynana programlarının karışımı olarak ekranlara geliyor. Hem yemek yapılacka hem de gelin kaynana kapışması ve müttefikliği ekranlara gelecek. Bu nasıl oalcak? Şöyle ki; Yarışmada 4 gelin ve 4 kaynana yer alacak. Gelinler mutfağa girip hünerlerini sergileyecek. Hünerleri sadece yemek yapmak olmayacak.

Gelinim Mutfakta Gelinler Nasıl Yarışacak

Yemek yapan gelinler aynı zamanda hem lezzet, hem görsellik hem de sunum açısından değerlendirilecek. Yani yemeğini lezzetli yapan ve aynı zamanda mükemmel süslenmiş bir masada sunumunu gerçekleştiren gelinler bu masa oturan ve yemeklerden tadan kaynanalar tarafından puanlanacak. Ancak bu puanlama normal bildiğimiz şekilde olmayacak. Kaynanalar kime oy verdiklerini bilmeyecekler. Gelinler başka bir yerde yemeklerini yapacaklar ve kaynanalara sunacaklar.

Gelinim Mutfakta Kaynanalar Nasıl Puanlama Yapacak

Kaynanalar ise önlerine gelen yemeğin kimin olduğunu bilmeden hem yemeğe hem sunuma hem de şekle puan verecekler. Yani bir kaynana kendi gelinine düşük puan vererek gelininin elenmesine neden olabilecek. Değişik formatı ve konsepti ile Türk televizyonlarında görücüye çıkan Gelinim Mutfakta bakalım beğeni ile izlenecek mi? Sizler programı beğendiniz mi? Buradan bizim aracılığımızla hem kanala hem de yapım şirketine düşüncelerinizi ve görüşlerinizi aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Jenerik Müziği, Şarkısı ve Sözleri için tıklayınız[/kirmizitext]

Geilinim Mutfakta Tanıtım Fragmanı

Comments are closed.