Kategoriler: Dizi Haberci

Gazino Dizisi Ne Zaman Başlayacak İlk Tanıtım Fragmanı

Paylaş

Ekrana gelmek için gün sayan Gazino dizisi ne zaman başlayacak? Gazino dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Diziyle ilgili önemli tüyoları sizlerle paylaşacağız. 

2017-2018 sezonu için hazırlanan dizinin başrol oyuncusu hakkında çeşitli söylentiler yer alsa da Beren Saat’in teklife sıcak baktığı iddia ediliyor. Uzun süredir ekranlardan uzak duran ve pek çok teklifi geri çeviren ünlü oyuncunun tekrar kamera karşısına geçecek olması hayranlarını çok sevindirdi.

Dizinin yaz aylarında ekrana gelmesi bekleniyordu fakat hazırlıkların bitmemesi ve oyuncu kadrosunun tamamlanmaması bu sürenin uzamasına sebep oldu.

Beren Saat’in rol aldığı bütün projelerin reyting rekorları kırdığını biliyoruz. Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve İntikam Beren Saat’in başrol oynadığı ve uzun süre ekranlarda kalan dizler arasında.

Hiç şüphesiz Gazino dizisi de sırf Beren Saat için bile olsa izlenecektir. Birçok ünlü reyting rekortmeni diziye imza atan Kerem Deren ve Pınar Bulut Gazino dizisi için Beren Saat’e partner olarak Barış Arduç’u düşünüyor.

Barış Arduç ve Beren Saat büyük hayran kitlesine sahip oyuncular oldukları için bu dizinin sezona 1-0 önde başlamasına sebep olacaktır.

Çekimlerine İstanbul’da başlanan dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi fakat en geç Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Gazino dizisiyle ilgili en güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Beren Saat ve Barış Arduç’un nasıl bir çift olur? İkili uyum sağlar mı? Dizi beklentileri karşılar mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Gazino Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu ve Tüm Karakterler

Gazino Dizi Seti Nerede?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce