Kategoriler: Dizi Haberci

Fazilet Hanım Ve Kızları Yeni Sezon Fragmanı 14. Bölüm

Paylaş

Geçtiğimiz sezon ekrana gelen ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. 14. bölümde neler olacak? Fazilet Hanım Ve Kızları’nın merakla beklenen yeni sezon tanıtım fragmanında neler olacak?

Ece ve Hazım Bey evlenecek mi? Tüm gerçekleri öğrenen Hazan Sinan’ı affedecek mi? Hazan ve Yağız arasında yeni bir aşk mı doğacak?

Olağanüstü bir sezon finaliyle izleyenleri merakta bırakan dizinin yeni sezon bölümleri oldukça iddialı. Ece’nin Yasin’den hamile kalması ve Hazım Bey’in bunu öğrenince Ece ile evlenmek istemesi son bölümde tüm izleyenlerde şok etkisi yarattı. Fakat fragmandan anlaşılan yeni sezonda Hazım Bey ve Ece nikah masasına oturacak. Fazilet’in yalıya hanım olma hayalleri sonunda gerçek olacak.

Diğer taraftan Hazan’ın Sinan’la ilgili tüm gerçekleri öğrenmesi onun Yağız’la yakınlaşmasına mı sebep olacak? Dizinin izleyenleri Hazan-Sinan ve Hazan-Yağız olarak ikiye ayrılmış durumda. Bizim tahminimiz karakterleri birbirine daha yakın olan Hazan ve Yağız ilerleyen bölümlerde büyük aşk yaşayacak.

Fazilet Hanım Ve Kızları 14. bölüm fragmanı

 

Sizce Hazan- Yağız çifti mi yoksa Hazan- Sinan çifti mi daha çok yakışıyor? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Fazilet Hanım ve Kızları Eylül ayında Star Tv’de…

Bahtiyar Ölmez Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce