Kategoriler: Dizi Haberci

Esra Erol’da Aynur Babasını Bulabilecek mi

Paylaş

Esra Erol yine ayrılıkları birlikteliğe çeviren Esra Erol da bir genç bayanın daha hayalleri gerçek oluyor. Esra Erol’da Aynur Hanim hiç görmediği babasının bulabilecek mi? Esra Erol’da Aynur’un babası kim?

Aynur Hanim şuanda 19 yaşında. Türkmenistan’dan geldi. Anne babası dini nikahla evleniyorlar ve o evlilikten doğan bir çocuktur Aynur. Vedat Aydın isminde hiç görmediği bir babası var. Aynur’un babası ile ilgili bilinenler Evli olduğu, İstanbul’da olduğu ve Aynur doğduktan sonra Türkiye’ye geldiği ve 56 yaşı da İzmit’te hayatını sürdürdüğünü biliyor. Esra Erol’da Aynur’un babası kim?

Türkmenistan’da ticaretle uğraşırken yalnız bir erkek vakit geçirmek için kendini Aynur’un annesi Gül’e bekar olarak gösterdi. Annesini yani Gül’ü ailesinden istemiş.

Gül Aynur’a hamile iken babası evli ve bir çocuğu olduğunu, doğacak çocuğu Aynur’u ise istemediğini söylemiş. Fakat Aynur’un annesi doğurmak istemiş. Aynur doğarsa giderim ve bir daha gelmem demiş ve Aynur doğunca da gitmiştir.

Babası ayrılırken bir not bırakıp gider. Notta şunlar yazılıdır; ‘Ben Gül’e Aynur hanımı hediye ettim hayırlı uğurlu olsun ben Gül’ü ve Aynur’u çok seviyorum.” 1999 da bu şekilde bir not bırakarak evi terk etmiştir.

Gelen bilgiler ise şu şekilde, Aynur’un babası Gebze de gayrimenkul işi ile uğraşıyor. 4 çocuğu var. Bilal ve Selma ile görüşen ekip şok içinde kaldıklarını söylediler.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce