Kategoriler: Dizi Haberci

Esra Erol’da 26 Haziran Pazartesi Var mı Yok mu?

Paylaş

Atv’nin evlendirme programı Esra Erol’danın Bayram haftasında olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Esra Erol’da 26 Haziran Pazartesi Var mı Yok mu? İşte merak soruların cevapları.

2015 yılının Eylül ayında atv ekranlarında hafta içi programı olarak yayınlanmaya başlayan Esra Erol’da, Esra Erol’un sunumu ile sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. 4 ayrı kanalda evlendirme programı sunan Esra Erol son olarak atv ekranlarında Esra Erol’dayı sunmaktadır.

2017 yılı Ramazan Bayramı dolayısı ile ekrana gelip gelmeyeceği merak edilen program hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık. İşte detaylar.

Öncelikle sevilen evlendirme programı Esra Erol’da nın hem kanalından hem de yapım şirketinden  26 haziran pazartesi günü yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda  bir açıklama gelmedi.

Ancak önceki yıllardaki uygulamalara baktığımızda programın bayram günlerinde yayınlanmayacağını söyleyebiliriz. Sevilen evlendirme programı Esra Erol’da 26 haziran pazartesi ekranlara gelmeyecektir. Olası son dakika gelişmelerini sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce