Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkiya Meryem Ölecek Mi? Deniz Çakır Diziden Çıktı Mı?

Paylaş

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ederken dizinin son bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizide önemli karakterlerden birine hayat veren Meryem ölümle burun buruna. İnfaz emri verilen Meryem ölecek mi? Deniz Çakır diziden ayrılıyor mu? 

3 sezondur her bölümü ayrı heyecanla izlenen dizinin dikkat çeken oyuncularından Meryem büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Eşkiya Meryem ölecek mi konusuna değinmeden önce olayların bu raddeye nasıl geldiğini hatırlayalım. Dizinin son bölümünde canını kurtarmak için yurt dışına gitme planları yapan Servet ne yazık ki ölümünden kaçamamış ve Güneş’in keskin nişancısının kurbanı olmuştur.

Çakırbeyliler ise bu büyük kayıplarına sessiz kalamayacak derhal intikam peşine düşeceklerdir. Hızır, tetiği kimin çektiğinden  ziyade     Servet’in  ölüm emrini verenle ilgilenir ve asıl hesaplaşması bu emri verenle olacaktır.  Hızır’ın hassas noktasını çok iyi bilen düşmanları onun sevdiklerine dokunmakla başlayacaktır işe. Yaptıkları ölüm listesinde ilk sıraya Meryem’i alarak aileyi derdinden sarsacak hamle için hiç vakit kaybetmeden harekete geçerler. İşte bu kararın ardından şimdi tüm izleyenler Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Meryem ölecek mi? Deniz Çakır Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılıyor mu gibi soruların yanıtını merak ediyor.

Meryem ise çocuğunu sağlıkla dünyaya getirmek uğruna çoktan kendi canından geçmiştir. Çocuğunun canı ve kendi canı arasında tercih yapmak zorunda kalan Meryem hiç düşünmeden evladını seçecektir. Öte yandan en sevdiklerini korumak adına tüm kötü haberleri ve olabilecekleri evinden uzak tutmaya çalışan Hızır’ın onu yıkacak asıl kötü haberi öğrenmesiyle hayatı alt üst olacaktır.

Daha önce kızını kaybeden Hızır’ın ikinci bir yıkımı yaşaması an meselesidir. Meryem resmen ölümün kıyısındadır. Meryem ölecek mi?

Dizinin başından itibaren kilit bir ole hayat veren ve dizinin izlenebilirliğini artıran, kimi zaman racon kesen kimi zaman duygusal anlar yaşatan Meryem ölecek mi? Eşkiya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Çakır Diziden Ayrılacak mı? 

Meryem bu bölüm olmazsa bile bir kaç bölüm sonra %80 ölecek. Sizce Meryem’in ölmesi dizinin gidişatını nasıl etkiler? Deniz Çakır diziden ayrılırsa reytingler düşer mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce