Eser Yenenler Show Eser Yenenler Kimdir?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 18:44
0

Talkshow televizyonlarda çok az. Tek tük var. Ama diziler çok fazla. Eser Yenenler Show tv8 de yayınlanıyor. Eser Yenenler kimdir,nerelidir,kaç yaşındadır, evli midir,bekar mıdır,sevgilisi var mıdır, çocukları var mıdır, aslen nerelidir,eğitimi nedir gibi soruları yanıtlayacağız?

Eser Yenenler dizi ve tiyatro oyuncusudur. Aslen Bursalı’dır. Bizler Eser Yenenler’i Çok Güzel Hareketler Bunlar’da tanımaya başladık. Şu anda 34 yaşında olan oyuncu 14 Şubat 1984 yılında doğmuştur. Ilk okulu ve orta okulu Bursa’da okudu. Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nde liseyi okuyup bitirdi. Her yıl Çakırkeyf isimli rock gurubu ile beraber lisesinin mezuniyet programına katılır. Marmara Üniversitesi Işletme Fakültesi mezundur. 3 kardeştir. 2 ablası vardır. Ne yazık ki Eser Yenenler 6 yaşında babasını kaybetmiştir. Sunucu, yazar ve oyuncu olarak hayatını devam etmektedir. Bir çok devlet tiyatrosunda çalışmıştır. Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, Istanbul Hayat’da, Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde vs. Görev almıştır. Ilk defa 2003 senesinde Aliye isimli dizide Özgür rolü ile karşımıza çıkmıştır. Sunucu olarak ise onu Star tv’de yayınlanan Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programında boy göstermiştir. Onu juri olarak ise 2013 yılında da Sergen Yalçın’ın yerine Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli programda jürilik yapmıştır.

Eser Yenenler Beşiktaş Kültür Merkezi’nden arkadaşları ile star tv de yayınlanan 3+1 isimli programı sunmuştur. Daha sonra tv 8 de 3 Adam isimli eğlence programını sunmuştur. 2015 yılına gelince de Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli programda jüri üyesi olarak yer almıştır. Çok Filim Hareketler Bunlar isimli filmde, Neşeli Hayat filminde rol almıştır. Fırtına isimli dizi, Bur Demet Tiyatro dizisinde rol almıştır. Benzemez Kimse Sana, Bana Baba Dedi, Kim Milyoner Olmak ister Ister isimli projelerde yer almıştır. Eser Yenenler 11 yaşından beridir tiyatro ile ilgilenmektedir. Zamanda Yolculuk projesinde yer almıştır.Ayı Paddington isimli sinema filminde seslendirme yapmıştır. Aşk hayatı hakkında ise Farah Zeynep Abdullah ile ilşkisi olmuştur. Eser Yenenler villasının bodrum katını gece kulübüne çevirdi diye haberler olduğu konuşuluyor. Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşlarından olan Dila Tarkan ile ilişki yaşadı. Şu sıralar ise 2005 yılında Miss Turkey 4.güzeli seçilen Berfu Yıldız ile beraber olduğu biliniyor.