Erkenci Kuş Dizisi Günaydın Şarkısı ve Sözleri-Kim Söylüyor?


Güncelleme: 26 Haziran 2018 : 22:04
0

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, dizinin jeneriği için stüdyoya girdi ve dizinin jenerik şarkısını seslendirdi. Bir jenerik için ilk kez stüdyoya giren Demet Özdemir, Can Yaman’la başrollerini paylaştığı dizi Erkenci Kuş için kendi adına bir ilke imza attı.

Başrollerini Can Yaman, Demet Özdemir ve Özlem Tokaslan’ın paylaştığı romantik komedi türündeki dizi 26 Haziran Salı günü ekranlara gelecek. Dizi hazırlıklara tüm hızıyla devam ederken dizinin jenerik müziği içinde son dokunuşlar yapıldı. Dizinin jenerik şarkısı Günaydın için stüdyoya girildi ve çekimler yapıldı.

[mavitext]Erkenci Kuş Dizisi Oyuncuları Kim? Konusu Ve Karakterleri için tıklayınız[/mavitext]

Şarkıyı seslendiren kişi aynı zamanda dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir oldu. Demer Özdemir yaptığı açıklamada; “Teklif geldiğinde çok heyecanlandım. Aylin Taşar’ın konuya hakim olması ve öğrencisini  şevklendirici yapıda olması ilk kez şarkı söylemenin verdiği tedirginliği kısa sürede üzerimden atmama sebep oldu. Umarım herkes çok beğenir, eğlenceli ve sımsıcak bir şarkı oldu” dedi.

Şarkının sözleri en kısa zamanda haberimizde olacak. İsterseniz sizlerden kısaca dizinin konusundan bahsedelim. Dizide Demet Özdemir, üniversiteden mezun olunca işsiz kalan ve babasının bakkal dükkanında çalışmak zorunda kalan Sanem’i canlandırmaktadır. Erkenci Kuş Sanem karakteri ablasının çalıştığı şirkette iş bulur ve aynı zamanda şirket sahibinin oğlu olan dünyaca ünlü fotoğrafçı Can‘la tanışır. İşte o anda imkansız bir aşkın fitili alevlenir.

[kirmizitext]Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor? için tıklayınız[/kirmizitext]

Erkenci Kuş Jenerik Müziği Günaydın Şarkısı Sözleri

Hergün yeni bir umut

Tutunup hayallerine dünü unut

Sanki kalbimin içinde yüzlere kuş

Sarılıp hayallerine uç hadi uç

Teldeki güvercin, yalıdaki çapkın

Kaldırımda baygın, sana da günaydın

Şarkıcıda ki serçe, camda ki teyze

Uykusuz aşık sana da günaydın