Erkenci Kuş Dizi Kıyafetleri Markaları Fiyatları Ne Nereden Alındı


Güncelleme: 11 Eylül 2018 : 23:11
31

Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan erkenci kuş dizisi ilk bölümü ile 26 Haziran 2018 de seyirciyle buluştu. Yaz sezonu olması herkesin açık havaya çıktığı bir dönemde ekranlara gelen erkenci kuş dizisi her şeye rağmen izlenme oranlarını üst sıralarda tutmayı başardı. Diziyi izleyenler [kirmizitext]Erkenci Kuş[/kirmizitext] dizisinde giyilen kıyafetlerin nereden olduğunu markasını fiyatını merak etti.

Özellikle Erkenci Kuş Sanem’in giydiği kıyafetler yani Demet Özdemir’in giydiği kıyafetler ilgi çekti. Sizler için araştırdık haberimizin devamında giyilen kıyafetlerin markalarını ve fiyatlarını görebileceğiniz haberimizi derledik.

Sanem hayalperest, deli dolu bır kız. İdeali yazar olmak olsa da maalesef uzun süre bakkalda çalışıp daha sonra ablasının çalıştığı şirkete getir götür işlerini yapmak için girmek durumunda kalmıştır. Şirketin sahibinin büyük oğlu ise Can Divit yani Can Yaman’dir. Can Sanem’in artı Leyla’nın çalıştığı şirketin sahibinin büyük oğludur.

Bütün hikaye bu ikili arasında geçecek. Sanem bakkalda çalışırken mutlu,hayatından gayet memnundur. Gününü birkaç saat bakkalda çalıştıktan sonra hayal kurarak geçiren bir kız. Fakat bu halinden memnun olmayan anne ve babası onun daha düzgün bir işe girmesi için ikna edemediğinden çareyi istemediği biriyle zorla evlendirmek de bulur. Sanem ise zorla evlendirecekleri kişi zebercet olunca iş bulmaya karar verir ve Can’ın şirketine girer. İlk günden Can’ın gözüne girmiş Hatta kardeşi ile işbirliği yapıp haberi bile olmadan Cana tuzak kurmaya kalkmıştır.

Bir müddet hayat böyle devam etse de Sanem ve Can Aşkı kaçınılmaz bir gerçek haline gelecek. Giyilen kıyafetler hakkında bilgileri ise sitemizden bulabileceksiniz dizide ekli olmayan kıyafetleri ise yorum kısmından bize ulaşarak istediğiniz kıyafetin markasını ve fiyatını nereden alındığını bize sorarak öğrenebilirsiniz.

Bölüm Bölüm Erkenci Kuş Dizi Kıyafetleri

Sanemin İşe Giderken Giydiği Elbise

Sanem’in 1.Bölümde Giydiği Gri elbise markası NGSTYLE

Sanem ‘in Giydiği asker yeşili mont Bershka Marka

Sanem’in Giydiği Sarı Askılı Bluz Adil Işık

Merak ettiğiniz kıyafeti yorum kısmından bize yazarsanız markasını ulaştırmaya çalışırız

Erkenci Kuş 8. Bölüm Kıyafetleri

Sanem’in 8. bölüm kıyafetleri:

Kırmızı Bluz H&M markadır. Fiyatı ise 30 TL, kızmızı çantanın markası ise nycbags’dir

Mavi üst(mavi taşlı kolye ile giydiği); markası Zara, fiyatı ise 100 TL

Erkenci Kuş 11 Eylül 11. Bölüm kıyafetleri, markaları ve fiyatları

Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisinde giydiği pantolon koton 60 tl.  Giydiği mayo ise  lovekinibeachwear fiyatı 550tl. Öğrenmek istediğiniz diğer kıyafetlerle ilgili taleplerinizi yorum kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz.

Erkenci Kuş Demet Özdemir’in bel çantası markası 7dozdesign’dir ve özel yapım/tasarım bir çantadır.

Erkenci Kuş POLEN’in giydiği şortun markası Zara’dır ve fiyatı 120 TL. Diziyle alakalı istediğiniz kıyafetleri lütfen yorum bölümünden ulaştırın.

31 YORUMLAR

  1. Sanemin 26. Bolumde giyindiği uzun yesil ceket?? Marka nedir nerede bulabilirim?? Arkasında MDR gibi harfler vardi. Tsk

  2. son bolumdeki can in giydigi siyah trikonun markasi sana zahmet admin tesekkurler simdiden.

  3. canin 26. ci bolumdeki siyah sol alt kismindaki sarili trikonun markasini magazasini yazabilirmisinizz hic bir yerde bulamiyorum onu.

  4. Sanem’in 8. bölüm kıyafetleri:

    Kırmızı Bluz H&M markadır. Fiyatı ise 30 TL, kızmızı çantanın markası ise nycbags’dir

    Mavi üst(mavi taşlı kolye ile giydiği); markası zara, fiyatı ise 100 TL

  5. Demet özdemirin 5 bölümde giydiği kırmızı şort ve piti kareli badisinin markası nedir

Comments are closed.