EDHO Esra Diziden Neden Ayrıldı? Sevcan Yaşar Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 23 Eylül 2017 : 18:09
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Esra karakterini canlandıran Sevcan Yaşar diziden neden ayrıldı? Sevcan Yaşar’ın yeni projesi ne? Hangi dizide rol alacak? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Dizide İlyas’a kör kütük aşık olan Esra yeni sezonda diziden ayrıldı. İlyas’tan olan çocuğunu aldırdığı için boşanan Esra Aydın’a annesinin yanına giderecek diziden ayrıldı. İlerleyen bölümlerde tekrar diziye dönüş yapar mı bilmiyoruz.

Yeniz sezona iddialı bir giriş yapan dizinin kadrosuna yepyeni isimler eklendi. Tabi bunların yanında diziden ayrılan isimlerde oldu. Diziye Olgun Şimşek, Birol Ünel, İrem Sultan Cengiz, Mesut Akusta ve Haydar Şişman dahil olurken, Benian Dönmez, Ece Hakim ve Sevcan Yaşar diziye veda eden isimler oldu.

Dizide güzelliğiyle dikkat çeken Sevcan Yaşar’ın yeni bir proje için anlaştığı bu yüzden diziden ayrıldığı söyleniyor. Sevcan Yaşar’ın yeni dizi projesiyle ilgili tüm gelişmeleri en kısa zamanda sitemizde yayınlayacağız.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sevcan Yaşar Kimdir?

1990 İzmir doğumlu olan Sevcan Yaşar, Ege Üniversitesi Biyoloji bölümü mezunudur. 1.78 boyunda ve 60 kg’dır. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Yaşar, 21 yaşındayken Çin’in güneyindeki Şencen şehrinde 2011 yılında düzenlenen 23. Miss Model of World yarışmasında birinci olmuştur. İstanbul’da yaşamına devam eden Sevcan Yaşar Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almaktadır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Teoman Kim? Dizideki Rolü

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz Haydar Şişman Kim