Dizi Haberci

Diriliş Final Tarihi Belli Oldu Mu? Ne Zaman Bitecek?

Paylaş

4 sezondur başarıyla devam eden Diriliş Ertuğrul’un final tarihi belli mi? Her bölümü daha büyük heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul ne zaman bitecek? Trt’nin başladığı günden itibaren yükselişi engellenemeyen dönem dizisi Diriliş ne zaman bitecek? Başarısı sınırları aşan dizide yavaş yavaş sona gelinirken Diriliş final tarihi belli oldu mu sorusu da sıklıkla sorulmaya devam ediyor.

Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşgun, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Engin Öztürk ve Cemal Hünal gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı dizi 4. sezonun sonunda tamamen ekranlara veda edecek. Osmanlı Devleti’nin kuruluşuna kadarki süreci tüm detaylarıyla izleyiciye sunan dizi yeni sezonda Osman’ın Yolu ismi ile devam edecek. Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş aşamasında yaşanan zorlukları, mücadeleyi ve seferberliği konu alacak.

4. sezonu da başarıyla yürüten dizi, başlangıçta tek sezonluk bir proje olarak yola çıkmıştı. Fakat dizinin kısa sürede hızlı bir yükseliş yaşayarak geniş izleyici kitlesine ulaşması uzun yıllar ekranlarda boy göstermesine sebep oldu. Gerek senaryonun çekiciliği gerekse oyuncuların etkileyici performansları diziyi üst seviyelere çıkarmayı başardı.

Sadece ülkemizle kalmadı Diriliş Ertuğrul’un başarısı. Pek çok ülkede yankı uyandırdı. çeşitli ödüllerin sahibi oldu. Tabi ki eleştirilen yönleri de fazlasıyla vardı. Çoğu zaman rakip kanalların asılsız iddialarına maruz kaldı. Fakat halkı arkasına alan dizi başarı merdivenlerini hızla tırmandı.

Bu başarının arkasında gece gündüz durmadan çalışan bir ekip, muhteşem bir prodüksiyon ve kurgu yer alıyor. Ayrıca savaş, politik ve askeri konulu dizide oyuncu sirkülasyonu da oldukça önemli. Dizi 4 sezon boyunca gidenleriyle gelenleriyle bugüne kadar ekrana gelen diziler arasında en kalabalık oyuncu kadrosuna sahip. Dev bütçeli ve yüksek maliyetli bir dizi.

4 sezon boyunca tarihten kopmayarak karakterlerin her birinin büyük bir hassasiyetle hazırlandığı ve tanıtıldığı dizi için yolun sonuna gelindi. Diriliş Ertuğrul 4 yıl boyunca devam eden ekran yolcuğunu 2018 yılında bitiriyor. 2017 sezon finali tarihine bakıldığında dizinin 17 haziran çarşamba akşamı sezon finali yaptığını görüyoruz. Tüm bunlardan yola çıkarak Diriliş Ertuğrul final tarihi belli mi? Ne zaman final yapacak? Diriliş Ertuğrul kaçıncı bölümde final yapacak? Diriliş ne zaman bitecek? sorularını yanıtlamak mümkün.

Dizinin yapımcısı ve tasarımcısı Mehmet Bozdağ resmi ağızdan Diriliş Ertuğrul için sona gelindiğini açıkladı. Diriliş 2018 haziran aynın ikinci haftası ekranlara veda edecek. Fakat konuyla ilgili tartışmalar sosyal medya ve diğer platformlarda hala devam ediyor. Dizinin aynı kadroyla yeni sezonda da devam etmesini isteyen seyirci tepkisini kanala ve yapımcılara ulaştırmak için her yolu deniyor.


Diriliş Osman’ın Yolu Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Rolleri


Sizler Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonda da devam etmesini istiyor musunuz? Diriliş final mi yapmalı mı devam mı etmeli? Görüşlerinizi yorum kısmında bekliyoruz. 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce