Çukur’un Ayşe’si Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 14:52
0

Pazartesi akşamları Show Tv‘de yayınlanan ekranların fenomen dizisi Çukur‘da Ayşe karakterini canlandıran oyuncu kim?

Çukur’un Ayşe’si kimdir? Çukur’da Ayşe rolünü oynayan oyuncunun gerçek adı ne? Çukur’un Ayşe’si kaç yaşında? Çukur dizisinin Ayşe’si hangi dizilerde oynadı? Çukur dizisi Ayşe kimin karısı? Çukur dizisi Ayşe’nin rolü ne? Çukur dizisi Ayşe’nin gerçek adı ne?

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur geniş oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Necip Memili, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Avcı ve Berkay Ateş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenmekte.

SELİM KOÇOVALI’NIN EŞİ AYŞE

Çukur dizisinde İdris Koçovalı’nın oğullarından Selim’in eşi Ayşe karakterine hangi oyuncu hayat vermekte?

İREM ALTUĞ KİMDİR?

İşte Çukur dizisi Ayşe ilgili ilgili bilinmeyenler…

Çukur dizisinde Ayşe karakterini canlandıran oyuncunun adı İrem Altuğ. 15 Eylül 1980 İstanbul doğumlu oyuncu Başak burcudur. İrem Altuğ 1.65 boyunca ve 60 kilodur.

REKLAM YILDIZI YARIŞMASI BİRİNCİSİ

Küçük yaşlarda olan televizyon merakından dolayı 1988 yılında kendi yaş kategorisinde katıldığı reklam yıldızı yarışmasında birinci oldu.

KONSERVATUAR MEZUNU

İstanbul Kültür Oyunları çocuk oyuncu topluluğuna katıldı ve oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı’nda tamamladı.

İLK DENEYİM KADİR İNANIR’LA

İlk oyunculuk deneyimini Karılar Koğuşu filminde Hülya Koçyiğit ve Kadir İnanır ile birlikte çocuk oyuncu olarak yaşadı.

Ihlamurlar Altında, Aşk Ekmek ve Hayaller, Kayıp Aranıyor ve Vazgeç Gönlüm dizilerinde rol alan güzel oyuncu şu sıralar Çukur dizisinde rol almaktadır.

Çukur dizisi 2. sezon 12. toplamda 45. bölümü ile 3 Aralık Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak.