Çukur

Çukur Vartolu Ölüyor Mu? Kurtulacak Mı?

Paylaş

Show Tv ekranlarında heyecanla izlenen Çukur dizisinde aksiyon hiç bitmiyor. Yamaç artık Vartolu ile kardeş olduğunu anlamıştır. Ancak İdris hala Vartolun’nun kendi oğlu olduğunu bilmiyor. Vartolu İdris’in oğlu Kahraman’ı öldürmüş ve Çukur’a yerleşmişti. Çukur Vartolu Ölüyor Mu? Kurtulacak Mı? Vartolu 12 Şubat vuruldu mu? Nasıl kurtulacak?

İdris oğlunun ölmesinden beri Vartolu’ya sabretmiş ancak geçtiğimiz hafta emmi ile Paşayı alan Vartolu İdris’in sabrını artık tamamen taşırmıştır. İdris sonunda Vartolu’ya öldürmeye gitmiş olsa da Yamaç bir kez daha araya girmiş ve bunu engellemiştir.

Vartolu’nun yaptıklarına daha fazla katlanamayan İdris Yamaç’a O’nun ya kendisinin ya da tabutunun Çukur’dan gitmesini istediğini söyler. Vartolu’ya adeta gitmesi için yalvaran Yamaç bunun için elinden geleni yapsa da Çatışma kaçınılmaz olmuştur artık.

Geçtiğimiz hafta da Vartolu annesi Mihriban’ı öldüren Kasım’ı bulmuş ancak beyefendi Varolu ile ilgili sırları öğrenmek için Vartolu’dan önce Kasım’ı kaçırmış ve herşeyi öğrenmişti. Vartolu da Kasım’a ulaşmak için daha fazla hırs yapmış ve intikamını alacağı anı beklemektedir.

Yamaç’ın kendisi ile ilgili öğrendikleri de O’nun için adeta süpriz olmuştur. Yamaç adım adım Vartolu’yu keşfetmiş ve artık O’nun ölmesini istemiyordur. Abisi Kahraman’ı neden öldürdüğünü anlamaya çalışan Yamaç bunun için Vartolu’ya daha çok müsamaha gösterecektir.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Vartolu Öldü mü? Ölecek mi? Erkan Kolçak Köstendil Diziden Ayrılıyor mu?[/kirmizitext]

Vartolu bu Çukur’da ölmek pahasına çatışır ve bu çatışmada ağır yaralanır. Yamaç Vartolu’nun vurulduğunu farkedince çatışmayı durdurur ve O’nu kurtarmak için harekete geçer. Tabi dizinin ana karakterlerinden birisi olan Vartolu şuan için ölmeyecek. Bakalım Vartolu nasıl kurtulacak? Sizce Vartolu nasıl kurtulacak? Nasıl ölecek? Siz de düşüncelerinizi aşağıda yazınız. Acaba bu da Yamaç’ın bir planı olabilir mi?

[kirmizitext]Çukur Dizisi 17. Bölüm Fragmanı, 19 Şubatta Neler Olacak?[/kirmizitext]

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce