Çukur

Çukur Dizisi Celasun Kimdir? Havaalanında Gelen Şöhret!

Paylaş

Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Erkan Kolçak Köstendil ve Öner Erkan’ın ana karakterler olarak izleyicinin karşısına çıktı Çukur dizisinde tanıdık bir sima daha dikkatlerden kaçmadı. Çukur dizisi Celasun kimdir? Gerçek adı, yaşı, boyu, oynadığı diziler ve fazlası.

Ay Yapım’ın yapımcılığında Show Tv ekranlarında gösterilen Çukur dizisi yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Özellikle İçerde, Vatanım Sensin, Bodrum Masalı gibi sevilen yapımların efsane oyuncularından derlendiği oyuncu kadrosu ile reytiglere damga vuracak gibi.

Çukur dizisi polisiye dram aksiyon türünde ekranlara geliyor. Dizide bıçkın delikanlı Celasun karakterini canlandıran oyuncu daha önce Vatanım Sensin dizisinin Ali Kemal’i Kubilay Aka‘dır. Kubilay Aka dizinin yapılan ön çekimlerinde yapım ekibinden tam almış ve hiç tereddüt edilmeden diziye dahil edilmiştir.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Peki kimdir Kubilay Aka? Kubilay Aka en son Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal karakterini canlandırmıştır. Vatanım Sensin dizisinden yaklaşık 6 ay önce keşfedilmiştir. Havaalanında çalışırken Ozan Doğulu’nun yapımcısı Ufuk Ergin tarafından keşfedilen Kubilay önce deneme çekimlerine çağırılmış. Deneme çekimlerinin olumlu geçmesinden sonra Ali Kemal rolü genç oyuncuya verilmiş.

Kubilay Aka, 1995 İstanbul doğumludur. Boğa burcundan olan sanatçı kahverengi gözlere sahiptir. 178 cm boyunda olan oyuncu 75 kg ağırlığındadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. Çukur dizisi ile bir anda tanınırlığı artan oyuncu sinema filmlerinden de teklif almış ve en son Aşk Bu Mu isimli sinema filminde Afra Saraçoğlu ile başrol oynamıştır.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Nerede Çekiliyor? <<<tıkla[/kirmizitext]

Aşk Bu Mu Tanıtım Fragmanı

Çukur Dizisi Celasun (Kubilay Aka) Resimleri

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce