Çukur

Çukur Dizisi Akşın Kimdir? Gerçek Adı ve Sevgilisi

Paylaş

Show Tv’nin tüm hızıyla devam eden dizisi Çukur’un oyuncu kadrosu diziseverler tarafından merak edilmeye devam ediyor. Son haftalarda en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yerini alan dizinin dikkat çeken çeken isimlerinden Aşkın karakteri kimdir? Gerçek Adı, hayatı ve daha önce rol aldığı diziler hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Yayınlandığı ilk günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla çok konuşulan Çukur sezona iddialı bir giriş yapmayı başardı. Özellikle kadrosunda bulundurduğu tecrübeli ve renkli isimler izleyicilerin ilgisini çekti.


[kirmizitext]Çukur Dizisinin Müziklerini Kim Yapıyor? [/kirmizitext]


Çukur Dizisi Aşkın Kimdir? İlayda Alişan

Dizinin genç ve güzelliğiyle dikkat çeken karakteri Aşkın, son olarak geçtiğimiz haftalarda final yapan Rüya dizisinde rol aldı. 1996 İstanbul doğumlu İlayda Şahin oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır.  Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı ve Bana Sevmeyi Anlat dizilerinde rol almıştır.


[kirmizitext]Çukur Dizisi Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl Erken Final Mi Yapacak? [/kirmizitext]


 

Kendisini ekranlarda ilk kez Bir Çocuk Sevdim adlı diziyle izledik. İlayda Alişan Bir Çocuk Sevdim adlı dizide Merve karakterini hayat vermiştir. Sonrasında Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat ve son olarak Rüya dizilerinde birçok usta oyuncu ile çalışma fırsatı bulmuştur.

Genç yaşına rağmen birbirinden başarılı dizide rol alan İlayda Şahin şimdiler Çukur dizisi ile adından söz ettiriyor. Siz İlayda Şahin’in dizideki oyunculuğunu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce