Dizi Haberci

Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Gelecek?

Paylaş

Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Vatan Şaşmaz geçtiğimiz günlerde üzücü bir haberle aramızdan ayrıldı. Peki ünlü oyuncunun dizideki yerine kim gelecek? Vatan Şaşmaz’ın oynadığı rolü kim oynayacak?

Çekimleri 10 sene önce başlayan ve uzun süre devam eden Çocuklar Duymasın, finalinin ardından seneler geçmesine rağmen eski oyuncuları bir araya getirerek diziye devam etme kararı almıştı.


Vatan Şaşmaz Hangi Otelde Öldürüldü? Vatan Şaşmaz’ın Öldürüldüğü Otelin Adı?


Çocuklar Duymasın’ın eski sezonlarında rol alan birçok oyuncu diziye tekrar geri dönmüştü. Vatan Şaşmaz da diziye geri dönen isimlerden biri olmuştu.


Vatan Şaşmaz’ın Ölümü Hakkında Kim Ne Dedi?


Vatan Şaşmaz, Çocuklar Duymasın dizisine geri döndükten sonra oyuncunun sevenleri sosyal medyada hiç yaşlanmadığını ve hala eskisi gibi olduğunu söyleyince ünlü sunucu herkese teşekkürlerini sunmuştu.

Vatan Şaşmaz, Beşiktaş’ta bulunan bir otelde eski manken olduğu bilinen 1963 doğumlu Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilmek suretiyle öldürüldü. Daha sonra da Filiz Aker kendisini öldürdü.

Vatan Şaşmaz’ın hayatını kaybetmesinin ardından dizide ondan boşalan koltuğa kimin geleceği de merak konusu oldu. Vatan Şaşmaz’ın rolünün mü bitirileceği yoksa yeni birisi ile yola devam mı edileceği izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan.

Çocuklar Duymasın ekibi henüz kararını verememiş olsa da daha önce Meltem’in annesi rolündeki oyuncu vefat ettiğinde dizide de vefat ettiği gösterilmiş ve her daim saygı ile anılmıştı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Vatan Şaşmaz’ın yerine diziye birisinin dahil edilmesi tepki çekebilir. Bu nedenle dizide Vatan Şaşmaz da vefat etmiş gibi gösterilebilir. Eğer vefat ettiği gösterilmezse başka bir iş dolayısıyla yurt dışına çıkmış gibi gösterilecektir.


Vatan Şaşmaz Neden Öldürüldü? İşte Tüm Ayrıntılar!


Sizce Vatan Şaşmaz’ın yerine diziye birisi dahil olmalı mı? Vatan Şaşmaz’ın rolünün başkasına verilmesini ister misiniz? Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.


Vatan Şaşmaz Evli Miydi? Kiminle Evli?


 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce