Cennetin Gözyaşları Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 09:00
2

Süreç Film tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı Cennet’in Gözyaşları dizisi yeni sezonda ekranlara gelecek. Cennetin Gözyaşları Dizisi Oyuncuları Kadrosu netleşti.

Dizinin hazırlıkları son hız devam ediyor. Dizinin casting çalışmalarının devam ettiği biliniyor. Ancak dizinin Cennetin Gözyaşları oyuncu kadrosu nun ise yavaş yavaş belirlendiği bilgisi de geldi.

Dizinin başrollerinde Almila Ada ve Berk Atan oynayacak. Dizinin diğer oyuncuları ise kısaca şu şekilde belirlendi. Esra Ronabar, Güler Ökten ve Ali İpin dizinin diğer oyuncuları arasında. Peki dizinin konusu ne olacak?

Dizinin konusu, Cennet isminde bir kızın acıklı hikayesini ekranlara getirecek. Cennet’in Gözyaşları dizisi Atv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yapımcılığını Ali Gündoğdu – Süreç Film’in üstleneceği, yönetmenliğini son olarak ‘Güneşin Kızları’ dizisini çeken Sadullah Celen’in yapacağı dizinin başrollerinde son olarak Adı Efsane’de oynayan Almila Ada ve son olarak Dayan Yüreğim’de oynayan Berk Atan yer alacak. Cennetin Gözyaşları Dizisi kadrosunda aynı zamanda  Esra Ronabar, Güler Ökten ve Ali İpin,Berk Atan , Zehra Yılmaz, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Almila Ada Kimdir?

1994 İstanbul doğumlu olan Almila Ada Bayazıtoğlu oyuncu, model ve balerin olarak kariyerine devam etmektedir. Babası gazeteci olan Almila’nın annesi moda tasarımcısı ve öğretmendir. Küçük yaşta başladığı balerini geliştirmiştir. Annesinin isteği ile Rusya’da yaşayan Almila daha sonra Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Lodra’da eğitim alırken oyunculuğa teşvik edilmiş ve Yenilmezler: Ultron Çağı filminde Scarlett Johansson’un küçüklüğünü canlandırmak için girdiği seçmeleri kazanmıştır. Genç ve önü açık bir oyuncu olan Almila’ya başarılar dileriz.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Berk Atan Kimdir?

Berk Atan manken, model ve oyuncudur. 1991 İzmir doğumlu olan Berk 2012 Best Model of Turkey birincisidir. Diğer taraftan oyunculuk eğitimine devam eden oyuncu Beykent Üniversitesinde eğitim almaktadır. Herşey Yolunda Merkez dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır.  Altındağlı ve Güneşin Kızları dizileri ile oyunculuk kariyerine devam etmiştir. En son Dayan Yüreğim dizisi ile ekranlara gelen oyuncu şuan da Cennet’in Gözyaşları dizisi ile sevenleri ile buluşmaktadır.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Esra Ronabar Kimdir?

İzmir, Ödemiş doğumlu olan oyuncu Esra Ronabar Falay 1978 doğumludur. Aslen Kimya bölümü öğrencisi olan oyuncu bu eğitimini yarıda bırakarak oyunculuk sınavlarına girdi. Kazandığı oyunculuk sınavları sonrası bu alanda eğitim alan Esra, Ankara Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezundur. Kader Ayırsa, A.G.A, Bir İstanbul Masalı, Beyaz Gelincik, Küstüm Çiçeği, Uçurum, Sana Bir Sır Vereceğim ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde oynamıştır.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Güler Ökten Kim?

Yıldız Kenter’in ilk mezun ettiği öğrencilerden olan Güler Ökten 1941 Isparta doğumludur. Bizimkiler dizisinde Kızıl Lakaplı doktor Türkan rolüyle tanınmıştır.  Ünlü oyuncu ve yönetmen Kani Kıpçak’ın kızıdır. Yaprak Dökümü dizisinde Cevriye karakteri ile yeni nesil tarafından da tanınan oyuncu bir çok sinema ve dizi filmde oynamıştır.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Ali İpin Kim?

Ankara doğumludur. 1955’te dünyaya gelen oyuncu 1978 yılı konservatuar mezunudur. İsviçre’nin Conservatoire de Geneve’nin darama bölümü misafir öğrencisi olarak orada eğitim almıştır. 1982’de Türkiye’ye dönmüştür. Devlet bünyesinde 40’ın üzerinde oyunda rol alan Ali İpin, Asmalı Konak, Kurtlar Vadisi, Hatırla Gönül gibi iz bırakan dizilerde de rol almıştır.

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Berk Atan Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Zehra Yılmaz Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Yusuf Akgün Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Ebru Destan Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Hazım Körmükçü Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Çiçek Acar Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Sencan Güleryüz Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Süeda Çil Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Ebru Nil Aydın Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Sude Nur Yazıcı Kimdir?

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Oktay Çubuk Kimdir?

Comments are closed.