Cennetin Gözyaşları

Cennetin Gözyaşları Dizi Müziği-Jenerik Müziği

Paylaş

Cennetin Gözyaşları dizi müziğini dinle? Cennetin Gözyaşları jenerik müziği? Atv ekranlarında 24 Eylül pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Cennetin Gözyaşları dizi müziği ve jenerik fon şarkıları ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Almila Ada ve Berk Atan’ın başrollerini paylaştığı dizinin konusu da dram ağırlıklı. Yıllar önce doğar doğmaz annesi tarafından terk edilen Cennetin hüzün dolu hayat hikayesi anlatılıyor.

Seneler sonra annesi ile yolları kesişen Cennet’in dram dolu hikayesi izleyenleri ekrana kilitleyecek. Cennetin Gözyaşları dizisi hüzün dolu bir hikaye olduğu için çalan şarkı ve müziklerde aynı türde olacaktır.


Cennetin Gözyaşları Selim Kimdir Dizideki Rolü Ve Oynadığı Diziler


Annesi tarafından daha  bebekken terk edilen Cennet başarılı ve güzel bir mimar olmuştur. Mezuniyet gününde öz annesi Arzu ile karşılaşır. Arzu Cennet’in kızı olduğunu hisseder fakat Cennet hiç bir şeyin farkında değildir. Bütün hikaye tam bu noktada başlar. Selim Cenneti görür görmez ondan etkilenir fakat Melisa bunu kıskanır. Melisa ve annesi Selim’i Cennet’ten uzak tutmak için çalışırlar.

Dizilerin oyuncu kadroları, konuları ve reytingleri dışında jenerik müzikleri ve dizi müzikleri de oldukça merak ediliyor. Dram türünde bir dizi olduğu için müzikleri de izleyenleri hikayenin içine çekmek için hüzünlü tonlarda.

Cennetin Gözyaşları dizi müziği ve jenerik müziği videolarını sizlerle paylaşacağız. Sizinde dizide çalmasını istediğiniz şarkılar varsa yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 


Cennetin Gözyaşları Dizisinin Seti Nerede? Nerede Çekiliyor?


Cennetin Gözyaşları her pazar Kanal D ekranlarında…

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce