Bizim Hikaye

Bizim Hikaye Duygu Kimdir? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler

Paylaş

Bizim Hikaye her geçen gün güçlenen kadrosu ile reytinglerde zirveyi zorlayan yapımlardan. Bizim Hikayede geçtiğimiz bölümde bir karakter diziye dahil oldu. Rahmet‘in matematik kulübünden tanıştığı Duygu karakteri diziye yeni giren oyunculardan. Rahmet ve Müjde arasına bir kara kedi gibi girecek olan Duygu dizide başat bir karakteri canlandıracak. Bizim Hikaye Duygu Kimdir? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler.


BİZİM HİKAYE OYUNCU KADROSU <<<<Tıkla


Bizim Hikaye Duygu karakteri Üniversitede matematik klübünün bir üyesi. Rahmet ise öğretmeni tarafından matematik klübüne yönlendirilmiştir. Orada tanıştığı Duygu güzelliği ile göz kamaştırmaktadır. Müjde’nin de ilk andan kıskançlık damarını hoplatan Duygu kimdir? İşte Duygu karakteri ile ilgili bilmek istediğiniz her şey.Bizim Hikaye dizisinde Duygu karakteri Rahmet ve Müjde arasında gergin anların geçmesine neden olacak.

Üniversite hocası Erkan da Rahmet’e bir matematik yarışmasına katılması için teklifte bulunur. Müjde bu tekliften hiç hoşlanmazken, Rahmet kendini bambaşka bir dünyanın içinde bulur. Yarışma takımında Duygu’nun varlığı ise ortamı iyice gerecektir. Rahmet ve Müjde arasındaki gerilimli ilişki onların birbirlerine daha çok aşık olmasına neden olacaktır.

Bizim Hikaye Duygu Kimdir? Dizide Duygu karakterini canlandıran oyuncu Aygün Aydın’dır. 1995 İstanbul doğumlu olan Aygün Aydın 22 yaşındadır. 170 cm boyunda olan Aygün 50 kilo gram ağırlığındadır. Beykent Üniversitesi Televizyon haberciliği ve programcılığı mezunudur. Daha önce Ravi İncigöz ile Mustafa Ceceli’nin kliplerinde oynayan Aygün Aydın, oyunculuk ve müzik eğitimi de almıştır. Gardırop Savaşları (yarışma), Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşk Laftan Anlamaz, İnadına Aşk, Bu Tarz Benim(yarışma) gibi yapımlarda yer almıştır.

sorusunun cevabı en kısa zamanda haberimizde olacaktır. Sizler de bu güzel oyuncu hakkındaki bilgilerinizi yorum yaparak  bizlerle paylaşabilirsiniz. En kısa zamanda haberimiz güncellenecekt olup Duygu karakteri ile ilgili bilgileri haberimizden okubilirsiniz. İsterseniz bira Bizim Hikaye dizisinin konusunu hatırlayalım. Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz. Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur.

Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır; Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet. Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer.

Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır. Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.

Çağatay Akman – Bizim Hikaye Dizi Müziği

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce