Bir Zamanlar Çukurova 12.Bölüm Özeti


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 13:30
0

ATV ekranlarında her perşembe saat 8 de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova hız kesmeden zirvelerde olmayı başarıyor. Züleyha ve Yılmaz’ın birbirine bir türlü kavuşamaması ,Züleyha’nın Yamanlar’dan kurtulamaması, Demir’in Züleyha’ya takıntılı şekilde bağlı olması ve onu kimseyle paylaşmak istememesi …

Gerçek bir hikayeden olan 1970’lerin Adana’sını anlatan bu öykü tadındaki diziyi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.Peki 29 Kasım Perşembe 2018 saat 8 de ATV de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’nın 12.bölümünde neler oldu? Özet adındaki bu yazımızın devamını okuyanlara keyifli okumalar dileriz

Demir Züleyha’ya ders vermek için bebeği Adnan’ı ondan belli bir süre alıkoyuyor. Züleyha bebeğini çok özlüyor .Adnan olmadan tek bir saniyesi bile geçmeyen Züleyha çok üzgün ve mutsuzdur Züleyha ne yaparsa yapsın kaderi sanki burada çakılmış, sanki buraya zincirlenmiş kaderi ve bir türlü kurtulamadığını düşünür .Bu Yamanlar ailesinden , bu Demir’fen bir türlü kurtulmayı başaramıyordur Züleyha bir yandan Yılmaz’a olan aşkı onu cayır cayır yakarken bir yandan da bebeği Adnan’ı görememek ve Demir’in tehdidiyle karşı karşıya kalıyor .

Züleyha eğer bebeğini vermezse Demir’e diyor ki kendimi öldüreceğim silahı alıyor başına dayıyor ve tetiği çekiyor Demir ise silahın şarjörünü boşalttığını söylüyor ve daha sonra Züleyha’yı arabaya bindirip eve götürüyor. Kapıda onları Gaffur ve Saniye karşılıyor. Demir annesinin hasta olduğunu duyunca hemen oradan uzaklaşır ve Züleyha’ya da der ki artık özgürsün Züleyha da bebeğini arayıp buluo buradan  kurtulmak istiyor. Herkese soruyor Gaffur’a soruyor ,Saniye’ye soruyor ,gördüğü herkese soruyor ama bir türlü bebeğini bulamıyor ve çok ağlıyor .

Demir hastaneye gidiyor annesine uyurken buluyor ve annesine dert yakınıyor diyor ki Züleyha beni sevsin diye çok uğraşıyorum ama Züleyha beni bir türlü sevmiyor ne yaparsam yapayım onu kendime bağlayamıyorum .Hünkar biraz rahatsızdı iyileşir iyileşmez Yılmaz’ın yanına gitti ve dedi ki Demir ve Züleyha birbirini çok seviyor Yılmaz bunu inanamadı. Hünkar Yılmaz’a sen hapisteyken Demir ve Züleyha birbirlerine aşık oldular ve bir çocukları oldu diyor. Yılmaz ise buna asla Züleyha’dan duymadan inanmayacağını ve bu şehri terk etmeyeceğini söylüyor Hünkara .Çünkü Yılmaz Züleyha’nın ondan başkasını sevemeyeceğini çok iyi biliyor ve öte yandan Yılmaz işlerini iyice büyütüyor ve hatırı sayılır  zengin listesine girmeyi başarabiliyor  Yılmaz ile Züleyha yüz yüze geldiler karşılaştılar. Bakalım 13.Bölümde neler olacak?