Bir Litre Gözyaşı 12.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 24 Aralık 2018 : 01:09
0
Bir Litre Gözyaşı Soner Avcu

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Bir Litre Gözyaşı yepyeni 12.bölümüyle seyirci ilgisini çekmeye devam ediyor. Medyapım ve MF Yapım imzalı dizinin başrollerini Sanem Çelik, Tolga Tekin, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu paylaşıyor. Senaryosunu Hayal Taciri ve Eren Azak’ın yazdığı dizide bu hafta da heyecan dolu ve aşk dolu dakikalar yaşanacak. İlk olarak dizinin 12.bölüm özetini ve yeni bölümde neler yaşandığını öğrenelim.

Bir Litre Gözyaşı 12.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Aşkına bir türlü istediği karşılığı bulamayan Mahir, Cihan’ın tavrından ve kararlarından oldukça yorulmuştur. Mahir, kalbinin sesini susturup Cihan’dan uzaklaşmak istese de bunu bir türlü başaramaz. Elif’in okulda yaşadığı huzursuzluk, evin içine de sıçrar. Öyle ki Elif’in sorunları ailede büyük çatışmalara neden olur. Bu sorunlar Figen ve Muzo’yu Güzin’le karşı karşıya getirir. Hande, Mahir’in hoşlandığı bir kız olduğunu düşünür ve bu kızı bulmak için iz sürmeye başlar. Kendi başına bulamayacağını düşünen Hande, Cihan’dan bu konuda yardım ister. Bir yandan en yakın arkadaşına açıklayamadığı gerçek, diğer yandan Mahir’le yaşadığı sıkıntılar Cihan’ı ruhsal bir çöküşün eşiğine kadar sürükler. Cihan kalbine gömmek zorunda kaldığı aşkını Papatya’nın da ısrarıyla haykırmak ister. Cihan aşkını dile getirirken bu itirafa istemeden de olsa başka birileri daha şahitlik yapar.

Bir Litre Gözyaşı 12.Bölümde Ali ve Arkadaşlarının Söylediği Şarkı! Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Pazar akşamlarına farklı bir renk katmayı başaran, gerçek bir hikayeden uyarlanan senaryosuyla da dikkatleri üzerine çeken Bir Litre Gözyaşı dizisinin 12.bölümünde Ali ve arkadaşlarının söylediği bir şarkı oldukça beğenildi. O şarkıyı seslendiren isim çokça fazladır ancak biz Müslüm Gürses’ten dinlemeyi tercih ettik ve şarkının isminin de Karadır Kaşların olduğunu söyleyelim. İşte o şarkı ve sözleri…

KARADIR KAŞLARIN

Karadır Kaşların Ferman Yazdırır,
Aşkın Beni Diyar Diyar Gezdirir.
Lokman Hekim Gelse Yaram Azdırır,
Yaramı Sarmaya Yar Kendi Gelsin.

Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim,
Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim.
Ormanların Gümbürtüsü Başıma Vurur,
Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur.

Karadır Kaşların Benzer Kömüre,
Yardan Ayrı Düşmek Zarar Ömüre.
Kollarımdan Bağlasalar Demire,
Kırarım Demiri Kaçarım Yare.

Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim,
Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim.
Ormanların Gümbürtüsü Başıma Vurur,
Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur.

Uzaklara Gittim Gelirim Diye,
Tabancamı Doldurdum Vururum Diye.
Hiç Aklıma Gelmez Ölürüm Diye,
Ölüm Ver Allah’ım Ayrılık Verme.

Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim,
Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim.
Ormanların Gümbürtüsü Başıma Vurur,
Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur.