Beni Affet

Beni Affet Zeynep Kim? Gerçek Adı ve Hayat Hikayesi

Paylaş

Beni Affet dizisindeki Zeynep karakteri kimdir? Beni Affet Zeynep daha önce bir dizide oynadı mı? Beni Affet Zeynep karakterini kim canlandırıyor?

Star Tv ekranlarının en çok sevilen dizilerinden birisi olmayı başaran Beni Affet, 7. sezonunda birbirinden renkli oyuncularla yoluna devam ediyor. Beni Affet dizisine yeni katıldığı açıklanan son isim Zeynep karakteri ile Sıla Saraç oldu.

Beni Affet Toprak Kimdir? Gerçek Adı ve Sevgilisi

Beni Affet’in geçtiğimiz sezonlarında en çok sevilen oyuncusu olan Gaye Turgut diziden ayrılmıştı. Fox Tv’de başka bir dizi ile anlaşma imzalayan oyuncu, uzun seneler boyunca emek verdiği diziden ayrılırken de büyük üzüntü yaşamıştı.

Yaşanan ayrılıklar sonrasında diziye Zeynep karakteri ile Sıla Saraç‘ın dahil edilmesi kararlaştırıldı. Sıla Saraç hakkındaki bilgileri sizler için bir araya getirdik.

Maydanoz Ajansa kayıtlı olan ve bu ajans aracılığıyla teklifleri değerlendiren Sıla Saraç, çiçeği burnunda bir oyuncu. Daha önce başka bir dizide yer almamasına rağmen ekran tecrübesi kazanmış.

Sıla Saraç, aslında oyunculuğa oldukça uzak bir bölümde eğitim almıştır. Diyetisyen olan oyuncu, daha önce Sağlık Bakanlığının reklam afişlerinde yer almıştır. Daha sonra herhangi bir yapımda yer almayan oyuncu Beni Affet dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Zeynep karakterinin yeni sezonda Ateş’le hastanede tanışması bekleniyor. Ateş’in ilgisini çekmeyi başarıp başarmayacağı henüz bilinmeyen oyuncu yeni sezonun gözdelerinden birisi olacak.

Siz Zeynep karakteri ile Sıla Saraç’ın performansını beğendiniz mi? Beni Affet dizisinin yeni sezondaki yeni oyuncularını beğendiniz mi? Yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce