Beni Affet

BENİ AFFET FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Paylaş

Geçtiğimiz Cuma günü 8 yıldır gündüz kuşağında devam eden Beni Affet dizisinin, final bölümü yayınlandı. Şeyma Korkmaz, Tolga Akman, Ceren Yalazoğlu Karakoç gibi oyuncuların başrolde olduğu dizi, son bölümünde seyircileri duygulandırdı. İşte detaylar..

KADER BEBEĞİNİN MURAT’TAN OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Hakan’ın kendisine sahip olduğunu zanneden Kader, hamile olduğunu öğrenmişti. Bebeğinin babasını Hakan olarak biliyordu. Bir hışımla hesap sormak için evden çıktığında, gerçekleri bilen bir kadın onu durdurup bebeğinin Murat’tan olduğunu söyledi. Bunun üzerine Kader çok sevindi.

FERİDE VE YAMAN BEBEKLERİNE KAVUŞTU

Uzun süredir bebekleri Umut’u arayan Feride ve Yaman, en sonunda ona kavuştular. Karısının ölümünden Yaman’ı sorumlu tutan Zafer, asıl sorumlunun Orhan olduğunu öğrenerek şok oldu. İkisi arasında boğuşma yaşanırken Feride ve Yaman oğullarıyla evden çıktı. İçeride silah patladı ancak, kimin vurulduğu gözükmedi.

KEMAL BÖLÜME DAMGASINI VURDU

Beni Affet’in ilk beş sezonunda “Kemal” karakterine hayat veren, Mert Altınışık’ın son bölümde konuk oyuncu olarak yer alacağını, daha önceki yazımızda da paylaşmıştık. Kemal karakteri 2015-2016 sezonunun sonunda, yangında ölerek diziden ayrılmıştı. Beni Affet’in yayınlanan son bölümünde, Kozan ailesinin büyüğü olan “ Osman Kozan” oğlu Murat’ı korumak için, Hakan tarafından bıçaklandı. Babasını kaybetme korkusuyla kalan Murat, onu hastaneye yetiştirmek için yola koyuldu. Ancak Osman Kozan, göl kenarında durmasını istedi ve sırtını bir ağaca yaslayıp geçmişi düşünmeye başladı. Kemal’in yurtdışından gelişini, Tunç’un ölümünü, Feride ve Bahar’ın doğumunu hatırlayarak seyirciyi eski bölümlere götürdü. Murat ambulansı aramak istese de, ona izin vermedi ve bir anda ölen oğlu Kemal gülümseyerek ona gözüktü.

BABASINI ALMAYA GELDİ

Kemal, Osman’ın yanına çömelip, ellerinden öptü. Osman “Kemal” diye seslendikçe, Murat olacakları hissedip arabayı yeniden çalıştırmaya uğraştı. O sırada Osman ve Kemal konuştular. Osman, Kemal’e onu koruyamadığı için kendisini affedip affetmediğini sordu. Kemal ise ona hiç kızgın olmadığını ve adam olmayı, ailesine sahip çıkmayı babasından öğrendiğini belirtti. Bir süre sonra, Kemal artık gitme vakitlerinin geldiğini ve babasının Murat’la vedalaşması gerektiğini söyledi. Osman, Murat’la vedalaşarak, çok huzurlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Kemal’in o göremese de yanlarında olduğunu ekledi. En sonunda Murat ağlayarak Kemal’e seslendi ve babasını ona emanet etti. Kemal’de elini Murat’ın omzuna koyarak “Babamız bize emanet” dedi ve Murat o an Kemal’in dokunuşunu hissetti. Osman’da son nefesini vererek Kemal ile birlikte ışığa doğru yürüyerek, ekranlarda “Son” yazısı gözüktü.

 

Ayşe Aycan Arıcan

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Öğrencilik döneminde editörlük alanında stajlar yaptım. Ayrıca sonrasında "Editörlük ve Yayıncılık" üzerine teknik eğitim ve belge aldım. Bir sene kadar da fotoğraf eğitimi aldım. Wordpress üzerinde blog sayfam var. Gezdiğim yerler üzerine yazı yazmayı seviyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce