Beni Affet

Beni Affet 19 Mayıs Neler Olacak? 1187. Bölüm Özet ve Tüyolar

Paylaş

Beni Affet’de yine heyecan dorukta. Beni Affet 19 Mayıs Neler Olacak? 1187. Bölüm Özet ve Tüyolar haberimizde. Feride bebeği olacağı için mutluluktan uçmaktadır. Yaman’ın da ondan aşağı kalır yanı yoktur. 

İki side anne baba olacağı için gayet sevinçliyken bu sevinci kursağında bırakan etkenler hiç de azımsanacak gibi değildir.

Cüneyt’in bebeği sahiplenmek istemesi herkesin tepesinin tasını attıracaktır. Feride ve Cüneyt konuşurken Yaman’ın da bu konuşmaya dahil olması hiç iç açıcı sonuçlar doğurmayacaktır. Nazire hayatının en kötü şeyini yapar ve Boris ve Banu’yu oldukça yakın bir şekilde görür. Bu Nazire’nin sonunu hazırlayacaktır.

Osman Kozan bir plan yapar ve Sıla ile beraber Filizle beraber kalan Murat’ı yeniden eve getirmek için çalışır. Bahar ise kendi ameliyatı için büyük fedakarlık yaptığını düşündüğü Galip’e teşekkür ziyareti yapar.

Ancak karşısında sapa sağlam bir Galip gördüğü için Bahar çok şaşırmıştır. Bahar, Ateş’in de orda olması Gülüm için büyük bir sürpriz olmuştur. Sevgi, Selçuk’un Pembe’ye verdiği ilacın içeriğini kontrol ettirir. Mahir ise Kader’i kaçırırken ona yalan söylediğini de söyler. Alper ve Ceylan ise Mahir ve Neriman’ın bir dükkanları olduğunu öğrenirler ve büyük vurgunu yapmak içim hazırlığa başlarlar.

Nazire yaptığı hatanın bedelini hastanede canıyla ödemek üzeredir. Feride ve Yaman Nazire için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Ne yazık ki doktorlar Nazire için umutlu değildirler. Banu tedirgin bir şekilde beklerken, Sıla Filiz’e yardım etmek için oradadır. Ancak Filiz ona yeni oyunlar oynamak için tetikte beklemektedir.

Sevgi, Pembe için verilen ilaçların içeriğini öğrenmeye az kalmıştır. Öte yandan Selçuk yasadışı ilaçları temin etmek için Sevgi’yi kullanmaktadır. Sevgi ise başına gelecek büyük felaketten habersiz Selçuk’un oyununa gelmiştir. KAder Mahir’in yanında uyanmanın verdiği şokla kendine gelmeye çalışırken Yiğit’in gelmesi onu iyice ortada bırakır. Ceylan ve Alper yapacakları soygun sonucunda karşılaşacakları sürpriz karşısında şok yaşayacaklardır.

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce