Avlu

Avlu Dizisi Final Yapmıyor mu?

Paylaş

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi isimlerin paylaştığı sevilen diziden sevindirici haber geldi izleyicisine. İşte detaylar..

Avlu Son Bölümde Neler Yaşandı? 40.Bölüm Özeti!

Murat’ın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu Deniz’in tüm dikkatini Zerrin’e yöneltmesine sebep olur. Fakat Zerrin de karşıt hamlelerini hazırlamıştır. Oktay ve Murat’tan sonra tehlikeli oyunun sıradaki kurbanı kimdir?

Avlu Final Yapacaktı Ama? Dizi Final Yapmıyor mu?

Başladığı günden bu güne dek büyük bir hayran kitlesine ulaşan Avlu dizisinin yapımcısı Hayri Aslan yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonda da kaldığı yerden devam edeceğini açıklarken, dizinin yeni sezonda farklı bir kanalda olma olasılığını da sözlerine ekledi. Böylece dizi bu sezon final değil sezon finali yapacak.

Limon Film’in Yapımcısı Olduğu Diziler Hangileri?

Sevilen yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği diziler Avlu, Savaşçı, Koca Koca Yalanlar, Şevkat Yerimdar, Kırlangıç Fırtınası, Aşk ve Gurur, Poyraz Karayel, Hayat Sevince Güzel, Göç Zamanı, Kara Ekmek ve Kalbim Ege’de Kaldı gibi diziler olmuştur.

Deniz Tural

İstanbul Şişli doğumluyum. Kırklareli Üniversitesi Tarih Öğretmenliği mezunuyum. Televizyon sektörüne de ayrı bir ilgim bulunmakla beraber senaryo, şarkı sözü yazımı işleriyle de ilgileniyorum. Hayvanları inanılmaz seviyorum. Eğlenceli, kendine has bir tarzı olan ve farklı kafada bir insanım.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce