Kategoriler: Dizi Haberci

Athena Gökhan O Ses Türkiye de Neden Yok Neden Ayrıldı

Paylaş

7 sezondur seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran O Ses Türkiye gibi başarılı bir programda 5 yıldır jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye yarışması jüri görevinden ayrıldığını herkese duyurdu. Hadise, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz’un birlikte O Ses Türkiye yarışması kadrosunda yer alması izleyicide mutlu ediyordu. Şimdi Gökhan’ın O Ses Türkiye’den ayrılması izleyiciyi üzdü. Peki Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’de neden yok Athena Gökhan O Ses Türkiye’den neden ayrıldı neden çıktı?

Beyazıt Öztürk en son gelen haberlere göre O Ses Türkiye yarışmasında kadroyu güçlendirecek 2019 O Ses Türkiye şahlanacak, Gökhan Özoğuz ve Beyazıt Öztürk esprileri ile izleyici kahkahalara boğulacak diye düşünülürken veda haberi tez zamanda duyuldu.

Athena Gökhan O Ses Türkiye kadrosundan ayrıldı. Athena Gökhan 2019 O Ses Türkiye yarışması jüri üyeliğinde olmayacak neden çıktı neden ayrıldı gibi sorular sevenlerin akıllarında soru işareti oluşturdu. Gökhan Özoğuz ise yazılı bir açıklama yaparak ayrılacağını ve 2019’da O Ses Türkiye yarışmasında olmayacağını dile getirdi.

Gökhan Özoğuz’un ayrıldığını bildiren yazı ise şu şekilde; ‘ beni çok heyecanlandıran bir proje ile eşzamanlı olarak başlayacak yeni bir albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok konuşabilmek için bu sene 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun medya ekibine jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum’ diyerek ayrıldı.

 

[kirmizitext]Gökhan Özoğuzun Yeni Sezon Projesi Ne? O Ses Türkiye ye Geri Dönecek mi?[/kirmizitext]

Gökhan Özoğuz Instagram hesabından yaptığı açıklama ile 5 yıldır oturduğu O Ses Türkiye koltuğunu bıraktı. 2019 O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan Özoğuz artık jüri üyesi olmayacak.

O Ses Türkiye yarışması Gökhan Özoğuz’un ayrıldığını bildiren yazıyı tüm sevenleri okudu. Ve merak edilen Bir diğer konu ise Gökhan Özoğuz’un yeni projesi ne Gökhan Özoğuz hangi proje için O Ses Türkiye’yi bıraktı? Gökhan Özoğuz’un O Ses Türkiye’den ayrılması izleyici kütlesini nasıl etkileyecek? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce